ARAPI U ŠOKU: Tramp i Melanija su stigli u Rijad, ali ona je napravila fatalnu grešku (FOTO)

Melanija je iz aviona izašla u crnom kompletu sa širokim zlatnim kaišem, ali nije ispoštovala običaj koji nalaže da strane zvaničnice u poseti Saudijskoj Arabiji na glavi nose maramu

  • 37

Prva dama SAD Melanija Tramp doputovala je danas u posetu Saudijskoj Arabiji sa svojim suprugom, američkim predsednikom Donaldom Trampom, bez marame na glavi, a ta njena odluka odmah je privukla pažnju na društvenim mrežama.

Donald Tramp je podigao ruku, a onda je OPET Melaniji uradio nešto što nijedna Jugoslovenka NE PRAŠTA!

Ona je iz aviona izašla u crnom kompletu sa širokim zlatnim kaišem, ali nije ispoštovala običaj koji nalaže da strane zvaničnice u poseti Saudijskoj Arabiji na glavi nose maramu, prenosi AP.

VELIKO PUTOVANJE TRAMPA I MELANIJE: Da li će posle Saudijske Arabije svratiti na Balkan?

Međutim, Tramp je svojevremeno kritikovao bivšu prvu damu Mišel Obamu što nije nosila maramu kada je tu zemlju posetila u januaru 2015. sa tadašnjim predsednikom Barakom Obamom, primećuje američka agencija.

Tramp je u tvitu 2015. godine naveo da je, iako su mnogi pozdravili odluku Mišel Obame, narod Saudijske Arabije "bio uvređen".

Predsednik Tramp, koji je danas posetom Rijadu počeo svoju prvu međunarodnu turneju otkako je stupio na predsedničku funkciju, imaće danas mnogobrojne sastanke sa saudijskim zvaničnicima.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Posetu je počeo uz kafu na aerodromu sa saudijskim kraljem Salmanom, a kasnije tokom dana biće mu priređen svečani doček na kraljevskom dvoru i ručak, nakon čega je predviđen bilateralni sastanak sa kraljem i sastanak sa princom prestolonaslednikom.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Večeras će prisustvovati kraljevskom banketu u Palati Muraba, a potom će obići Nacionalni muzej, navodi američka agencija.

Saudijci su Trampa dočekali bilbordima sa njegovim likom i likom kralja duž saobraćajnica Rijada, a Trampov luksuzni hotel osvetljen je crvenim, belim i plavim svetlima.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NELE

    20. maj 2017 | 15:35

    To pravilo i za njih trebalo da postoji njihove dame kada dolaze u Evropu ili drugde u svetu da nose kratke haljine ili garderobu koja se nosi kod nas a ne samo da se svet prilagodjava za njih?!

  • DrAgan

    20. maj 2017 | 16:45

    Svaka cast! Gest za svsku pohvalu jer oni hoce da se mi kod njih u gostima ponasamo po mjihovim pravilima a isto tako kada su oni u gostima da namecu svoja pravila u nasoj kuci. Bravo Melanija!

  • Aleksa

    21. maj 2017 | 10:31

    Nije ona Arapkinja da nosi maramu. Što se oni ne ponašaju kao mi hrišcani kad dodju u Nase zemlje ili na Zapad

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA