Striptizeta ukrala Roleks klijentu i sakrila ga u vaginu

Kristina Lifejv (25) optužena je da je ukrala skupoceni sat Kenetu Heroldu (66) dok ga je masirala u njegovoj sobi u hotelu u Las Vegasu. Tokom "tretmana" ona mu je rekla da skine sat kako bi mogla da mu izmasira i ruke i tada mu je uzela sat vredan 35.000 dolara

  • 8

Kristina Lifejv (25) plesačica, striptizeta i maserka iz Las Vegasa, ukrala je Kenetu Heroldu (66) skupoceni sat Roleks vredan 35.000 dolara, koji je sakrila u svoju vaginu!

Herold je devojku pozvao u svoj apartman u jednom hotelu u Las Vegasu 15. januara. Tokom tretmana Kristina mu je rekla da skine sat kako bi mogla da mu izmasira i ruke.

Prema njegovim rečima, on je sat spustio na pod, a maserka je posle nekoliko minuta nestala. Kada je video da mu nema Roleksa pozvao je obezbeđenje hotela koje je kontaktiralo policiju.

Tokom kratke istrage Kristina je priznala da je sakrila sat u vaginu. Ona je odvedena u lokalnu bolnicu gde je nakon snimanja na rentgenu utvrđeno da je sat u njoj. Roleks je potom izvađen, a Kristina je u međuvremenu optužena za krivično delo teške krađe i posedovanje ukradene imovine.

Njen advokat kaže da je ona zapravo nevina i da joj je Roleks poklonio sam Herold, ali da ju je potom optužio za krađu.

Ukoliko bude proglašena krivom Kristini preti 20 godina zatvora, a ona je trenutno na slobodi pošto je platila kauciju u iznosu od 40.000 dolara.

(Telegraf.rs / Izvor: Mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA