OVAJ POLJUBAC ĆE ZAUSTAVITI RAT: Ona je Muslimanka, on je Izraelac, ali ljubav pobeđuje (FOTO)

Iako to nisu očekivali, fotografija se proširlila društvenim mrežama. Retvitovana je više od 1.400 puta

  • 11

"Moj dečko je poreklom Jevrej, a ja sam Libanka. Prošle nedelje smo bili na odmoru, a naš prijatelj zabeležio je ovu fotografiju", počinje priču Muslimanka, Sulome Anderson, koja živi i radi u Palestini.

Kako kažu Sulome i Džeremi, koji je iz Izraela, fotografijom na kojoj se ljube su hteli da pruže podršku tada malo poznatoj inicijativi "Jevreji i Arapi odbijaju da budu neprijatelji". Andersonova je sliku uz nekoliko rečenica postavila na Fejsbuk stranu ove inicijative, kao i na Tviter.

Iako to nisu očekivali, fotografija je postala pravi viral, a retvitovana više od 1.400 puta. Fotografiju je napravio njihov prijatelj koji je prisustvovao njihovoj svađi o različitim gledištima na sukobe u Gazi.

Međutim, neki su ih kritikovali jer smatraju da trivijalizuju sve što se događa u Gazi, pošto se taj sukob ne događa zbog mržnje dva naroda već zbog ugnjetavanja. Sulome, koja je okačila fotografiju, bila je žrtva pravog internet zlostavljanja. Nazivali su je ku*kom i ku*vom, govorili su joj da im se gadi.

- Na početku sam se pojala, Međutim, sada, kada se fotografija toliko proširila, mislim da može da utiće da makar malo promenimo svet. Shvatila sam da nije bilo potrebe da se bojim - istakla je ona.

(Telegraf.rs / Izvor: nymag.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Minna

    23. jul 2014 | 01:02

    Treba da se bojis Boga, budalo! Oni ti ubijaju porodicu, sugradjane, a ti se ljubis sa njima! Puu!!!!

  • JA

    23. jul 2014 | 00:53

    Nisi ti "draga moja" vise muslimanka!!

  • istina

    23. jul 2014 | 01:12

    Ipak zna se koja je vjera ona prava :) BUDIZAM

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA