MEGA BIZAR: Iskopavali leševe žena kako bi ih venčali sa mrtvacima!

Vlasti u Kini uhapsili su 11 ljudi nakon što su iskopali leš žene koja je preminula pre tri meseca i prodali je za 3.000 dolara radi pokopavanja pored neoženjenog umrlog muškarca, a sve to u sklopu starog običaja koji se naziva "brak duhova"

  • 5

Kineske vlasti uhapsile su 11 osoba u istočnoj provinciji Šandong zbog iskopavanja tela mrtvih žena koja su prodavala za nekoliko hiljada dolara, zbog starog običaja koji se naziva "Duh neveste", preneli su kineski mediji.

Naime, još uvek se u pojedinim delovima ove države poštuje običaj "brak duhova", koji podrazumeva sahranjivanje žene pored preminulog neoženjenog muškarca, kako bi u zagrobnom životu imali pratioca.

Uhapšeni su navodno iskopali telo žene iz grobnice u martu i prodali ga, zbog pokopavanja pored muškarca, za 3.000 dolara.

Glavni osumnjičeni koji je javnosti predstavljen kao Vang, izjavio je da je veća vrednost organa ukoliko je neka osoba skoro sahranjena, kao što je to bio slučaj sa ovom ženom.

- Godine starosti nisu bitne, najvažnije je da je leš svež - rekao je Vang.

Krađa leševa je krivično delo u Kini i propisana je kazna zatvora do tri godine.

(Telegraf.rs / Izvor: time.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • 123

    30. oktobar 2014 | 15:36

    3 000 dolara nije mala lova! A šta ako se tom muškarcu ne sviđa žena koju su mu doneli? Da li onda mora ponovo da se kopa i da li i to spada u tih 3 000 dolara?

  • mudrij

    1. novembar 2014 | 20:51

    Лептирица...

  • Ja sam ja

    31. oktobar 2014 | 19:37

    @123 tacno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA