KAKAV LI IM JE SEKS? Patuljasta striptizeta u vezi sa "džinom" (VIDEO)

Devojka patuljastog rasta iz Ohaja Ket Hofman (26) počela je da se bavi striptizom kada je imala 18 godina. Ona danas zarađuje 1.850 evra nedeljno

  • 5

Amerikanka patuljastog rasta koja radi kao striptizeta Ket Hofman (26) u vezi je sa vojnikom Ejkom Bušerom koji je od nje viši više od pola metra. Ta razlika njima ne predstavlja problem, iako je Hofmanova visoka 120, a Bušer 182 centimetra.

 

Njih dvoje kroz šalu kažu da je jedini problem u njihovoj vezi to što Ket hoda sporije u odnosu na Ejka.

 

Hofmanova kaže da je zbog patuljastog rasta u detinjstvu imala puno probelema i da su je vršnjaci maltretirali. Striptizom je počela da se bavi sa 18 godina, preko prijateljice koja je radila u jednom klubu.

 

- Uprkos maltretiranju kojem sam bila izložena, ja sam ponosna na moje telo - priča Ket, kojoj zbog visine majka pravi kostime u kojima nastupa jer se ta garderoba ne pravi u njenoj veličini.

 

 

- Mnogi ljudi sa hendikepom se ne osećaju seksi zbog toga. Međutim, ja mislim drugačije. Svako je seksi na svoj način - kaže striptizeta.

 

Ket sada zarađuje 1.850 evra nedeljno i srećna je u ljubavi sa Ejkom. Ovaj par se upoznao preko interneta i planiraju i venčanje.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA