NISU ZNALI DA IH SNIMAJU: Bankar i bankarka imali seks u kancelariji, a onda ih je roletna odala! (FOTO)

- Čestitam muškarcu koji je ove večeri napravio depozit u Rabobanci - glasi samo jedan od komentara na društvenim mrežama gde su se proširile fotografije para koji se zaneo u čarima seksa

  • 5
Foto: Twitter/@NickatFP Foto: Twitter/@NickatFP

Da priče o ljubavnim aferama na poslu nisu samo mit, potvrdio je i jedan par sa Novog Zelanda koji radi u tamošnjoj Rabobanci. Naime, oni su bili toliko napaljeni da nisu imali vremena da primete da u kancelariji roletna nije spuštena do kraja, pa su se odmah prepustili čarima seksa, zbog čega su imali "publiku" iz bara koji se nalazi preko puta ove poslovne zgrade.

Kada su ih ljudi videli, dohvatili su telefone u ruke i blicevi su odmah počeli da sevaju, a fotografije su ubrzo osvanule na društvenim mrežama.

- Čestitam muškarcu koji je ove večeri napravio depozit u Rabobanci - glasi samo jedan od komentara.

Prema pisanju novozelandskih medija, par iz banke koji je uživao u svojoj strasti je privukao toliku pažnju, da su čak i članovi benda koji je svirao u baru, na nekoliko trenutaka prestali sa svojim repertoarom jer su bili fokusirani na dešavanja u kancelariji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA