ISTOPIĆETE SE: Najbolji drug ovog hrabrog psa je tigar! Evo kako se igraju (VIDEO)

U trenutku kada pomislite da ga je velika zver oborila na pod i da je nemoćan, shvatićete da se oni zapravo obožavaju i uživaju u zajedničkoj neobičnoj igri

  • 3

Džek Rasel terijer je mali neodoljivi pas koji je svoju hrabrost dokazao na poseban način. On je postao prijatelj sa tigrom, a snimak njihovog druženja i igara je privukao pažnju svetske javnosti.

Tigrica je uhvatila ovo mladunče jelena! I ne, nije se dogodilo ono što mislite (FOTO) (VIDEO)

Na videu koji je objavljen na Jutjubu prikazana su dva drugara dok se igraju, a prizor je zaista neverovatan i otopiće srca i onih ljudi koji nisu obožavaoci jedne ili druge vrste životinja.

Mali živahni pas je skakao na veliku mačku za koju mnogi misle da je jedna od najkrvoločnijih. Međutim, tigar se poigravao sa mnogo puta manjim prijateljem od sebe, pa ga čak i mazio dok mu je ovaj skakao po njušci.

U trenutku kada pomislite da ga je velika zver oborila na pod i da je nemoćan, shvatićete da se oni zapravo obožavaju i uživaju u zajedničkoj neobičnoj igri.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA