Ova novčanica od 20 evra mesecima je skrivala DIRLJIVU LJUBAVNU PRIČU (FOTO)

Nakon što je njen status podelilo više od 15.000 ljudi, javio se čovek koji tvrdi da je on taj Kristi kome je upućena poruka

  • 2

Irkinja, Denis O'Reli, nedavno je na svom profilu na Fejsbuku objavila fotografiju novčanice od 20 evra koju je pronašla u svojoj torbici među ostalim novčanicama, a na kojoj je zapisana, ljubavna poruka.

Raskinuo je sa devojkom u avionu pred samo poletanje, a onda je usledio PAKAO (FOTO)

"Kristi, ti si ono pravo, oduvek. Pronađi me" - pisalo je na novčanici, a u potpisu je stajalo ime Megan.

Nakon što je njen status podelilo više od 15.000 ljudi, javio se čovek koji tvrdi da je on taj Kristi kome je upućena poruka.

- Megan je ime moje bivše devojke, odnosno, ime koje sam joj ja dao. Bili smo zajedno godinu i po dana. Kako se inače bavim muzikom, dok smo izlazili napisao sam joj pesmu, koja se baš tako zvala - "Ti si ono pravo, oduvek". Međutim, uskoro smo nakon toga raskinuli, ona je upoznala nekog drugog, a sada sam naleteo na Fejsbuku na ovu fotografiju. Odmah sam znao da je ona - rekao je Kristi Lič.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Kristi je naveo da ju je nakon što je video poruku na Fejsbuku nazvao, a ona mu je potvrdila da je zaista napisala tu poruku.

- Rekla mi je da je to napisala pre nekih šest meseci. Bila je na jednoj mojoj svirci. Nisam imao pojma da je tamo. Nadala se da će ta novčanica, kojom je platila ulaz na koncert, nekako doći do mene. Međutim, to se nije dogodilo. Barem ne tako, ni tada. Ona je, mislila da sam ja verovatno video poruku, ali da sam je ignorisao. Očito je bilo suđeno da poruka dođe do mene.

Sada su ponovno u kontaktu, rekao Kristi, i dodao:

- Situacija je sada poprilično drugačija, stvari više nisu kakve su bile.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs/ Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA