DOKTOR MU JE ZASEKAO VRAT, a ono što je odatle poteklo ZGADIĆE VAM ŽIVOT (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Čoveku pod imenom Rejmond bi se cista na vratu koju je imao duže od 10 godina povremeno upalila, ali se ona jednom prilikom inficirala pa je morao kod hirurga na intervenciju

  • 3

Čovek poznat samo pod imenom Rejmond imao je cistu na desnoj strani vrata više od 10 godina, a onda je odlučio da je ukloni. Iako se za pomoć obratio stručnim hirurzima, tokom samog ceđenja ciste ona je pukla i iz nje je iscureo žuti gnoj.

Žena je čak 20 godina na glavi imala ogromnu cistu! Pogledajte kako joj je uklonjena!

Rejmondu bi se cista povremeno upalila, pa bi tada uzeo antibiotike i stvari bi se ubrzo vratile u normalu. Međutim, ona se odjednom inficirala i neophodno je bilo hirurško ceđenje.

Operaciju je radio doktor Džon Gilmor, plastični hirurg iz Dalasa.

- Ovo cista će biti veličine breskve kada završimo sa njom - izjavio je doktor u video-snimku koji se pojavio na internetu.

Doktor je počeo lagano da pritiska i cedi cistu, ali je ona pod malo jačim pritiskom pukla i iz nje je iscureo žuti gnoj nesnosnog smrada.

Ono što je ovaj čovek imao na vratu zove se epidermoidna cista. Ona nije kancerogena, često se pojavljuje na licu, vratu i telu, ne boli, a retko izaziva probleme.

Pogledajte uznemirujući video ceđenja ciste:

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • 6 6 6

    3. oktobar 2015 | 14:17

    E to se zove mitiser a jok one male tačkice koje kad pritisneš nema ni za mali nokat da zamažeš! Ovde fali samo pokila leba i doručak je gotov!

  • Mik

    3. oktobar 2015 | 12:28

    Koji kreten od doktora.

  • Damjana Panjkovic

    13. oktobar 2015 | 23:04

    Jadan covek, a doktor jos ludi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA