Smarao je porukama non-stop, a onda mu je ona odgovorila na način koji nikada niste videli (FOTO)

- Ne idem često na sastanke, pa smo u mojim mislima mi totalno kliknuli. Kada se sada setim toga, smešno mi je - otkrio je mladić

  • 6

Konor je mladić kome se dogodilo nešto neverovatno neprijatno, ali i urnebesno u isto vreme. Iako većina nikad ne bi iznela ovako nešto u javnost, ovaj dečko je odlučio da ipak podeli svoju prepisku sa jednom devojkom koju je tek upoznao.

NA OVOJ FOTKI JE GOLA ŽENA: Da li ne možete da je pronađete?

- Ona je bila jako pijana kada smo se upoznali. Ljubili smo se i uzeo sam joj broj, a onda smo otišli na različite strane. Priznajem da sam malo ponašao kao čudak. Ne idem često na sastanke, pa smo u mojim mislima mi totalno kliknuli. Kada se sada setim toga, smešno mi je -  rekao je.

On je broj ove devoke uneo u svoje kontakte u telefonu pod imenom "Devojka iz snova", a tako je i nastavio tokom njihovog "odnosa" koji se brzo završio, zapravo, nije ni počeo.

Foto: Imgur Foto: Imgur

Konor je poslao desetak poruka svojoj novoj poznanici Eriki, a sve su bile slične ili iste sadržine. U njima ju je pozivao na sastanak, i to više puta, iako mu ona nije odgovarala. Bio je uporan, možda čak i dosadan, jer mu se ova devojka mnogo svidela i verovao je da je ona njegova "devojka iz snova".

Ona je odlučila da mu odgovori na sve te poruke samo jednom fotografijom uz komentar: "Odje*i".

Foto: Imgur Foto: Imgur

Šta mislite o potezu ove devojke? Odgovor ostavite u komentarima.

(Telegraf.rs/ Izvor: ilyke.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • JA

    12. novembar 2015 | 22:12

    Klasika, mnoge kad se napiju se ljube sa makar kime, pa kad dodju k sebi, ili se ne secaju lika, ili ih je sramota nakon toga, ali retko kada posle zele da se cuju ili vide sa tim likom. A ovaj je ispao totalni bilde, jer se ponasao kao ocajnik. Dovoljna je bila jedna poruka...da je zelela, jedva bi docekala, a ovako posto nije odmah ukapirao ignore, dobio je jasniji znak. Sam je trazio. A mozda je samo zelela da se zabavi to vece, i to je to...

  • Marija

    12. novembar 2015 | 21:02

    Mogla je lepo da mu kaze da se to nece ponoviti a ne ovako.Jeste je smarao ali opet...

  • Maestro

    12. novembar 2015 | 21:18

    Pa ako mu nije odgovarala na poruke, trebalo je da mu bude jasno. Devojka je uradila ono sto je morala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA