PROKA, MAČOR S FARME, CAR: Evo kako je on reagovao na foru s krastavcem! (VIDEO)

Sećate li se Proke, preslatkog crno-belog mačeta s prve Farme? E, ponovo je rešio da postane zvezda, ali ovog puta pokazujući svetskim kolegama iz mačećeg sveta šta je to - PRAVA HRABRA SRPSKA MAČKA! Koja se ne boji ničeg, a naročito ne - KRASTAVACA!

  • 3

Sećate li se Proke,  preslatkog crno-belog mačeta s prve Farme? Pre nekoliko godina on je bio najpoznatiji srpski mačor i velika rijaliti TV zvezda. Ponovo je u glavnoj ulozi!

Nakon što se rodio na imanju u Lisoviću i samim čudom preživeo hladnoću, glad (i štikle Maje Nikolić), Proka je svoj život nastavio da troši prilično penzionerski, uživajući na Vračaru. Proka je ponovo je rešio da postane zvezda, ali ovog puta pokazujući svetskim kolegama iz mačećeg sveta šta je to - PRAVA HRABRA SRPSKA MAČKA! Koja se ne boji ničeg, a naročito ne - KRASTAVACA!

Pogledajte prvo ovaj video:

Ove mačke imaju FOBIJU od krastavca, njihove reakcije kada vide ovo povrće su PRESMEŠNE! (VIDEO)

Ako ste ste upravo pogledali jedan od najviralnijih snimaka (kompilaciju) na kojima se vide mačke širom sveta koje na sam pogled na krastavac deluju kao da su videle najstrašnijeg duha na svetu, preživljavajući traumu i skačući od straha i po 2 metra u vazduh, sada je red da vidite kako je na krastavce odreagovao - PROKA!

Ukoliko ste i vi probali istu stvar i imate snimak vaših mačaka, slobodno nam šaljite, a u komentarima možete ostaviti i predloge o tome kako je najbolje našaliti se sa mačkom.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA