(VIDEO) O BOLESNOM SNIMKU PRIČA CEO SVET: Hanu čeka ozbiljno suđenje zbog silovanja psa!

Video je poslala prijatelju putem elektronske pošte, koji ne da nije bio fasciniran njenim činom, već je slučaj istog trenutka prijavio lokalnoj policiji

  • 5

Hanu Mari Hejns koja je optužena za silovanje psa, kada je snimak seksa sa svojim jazavičarem poslala prijatelju kako bi se pohvalila, predmet je zgražavanja celog sveta!

BOLESNO: Snimala seks sa ljubimcem, a potom se snimkom POHVALILA, JOŠ KAKO! (FOTO)

Video je poslala prijatelju putem elektronske pošte, koji ne da nije bio fasciniran njenin činom, već je slučaj istog trenutka prijavio lokalnoj policiji.

Devojka koja ima 22 godine i živi u američkoj državi Južna Karolina prema rečima policije, napravila je niz bolesnih seksualnih radnji sa svojim jazavičarem, i ubrzo po otkrivanju suludog čina privedena je u lokalnu policijsku stanicu gde je saslušana i gde je priznala sve.

Nakon saslušanja određen joj je pritvor, a potom i kaucija od 5.000 američkih dolara, koju je rodbina platila za nju. Puštena je da se brani sa slobode, a sudiće joj se za nasilan i bludni seksualni čin, kao i zlostavljanje životinja.

U Americi su ove kazne veoma stroge.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA