Objavila je svoje lezbo-fotografije na Instagramu, a onda su to videli njeni šefovi (FOTO)

Devojka tvrdi da se u ovom slučaju radi o diskriminaciji zbog javnog priznavanja njene seksualne orijentacije

  • 15

Samanta Čirikela (26) tvrdi da su provokativne fotografije koje je postavljala na društvenim mrežama, izazvale da njena velika ponuda za posao bude povučena.

Lezbo basket: Pohotna profesorka-trener uhvaćena u seks akciji sa igračicom (19)

Ona je trebalo da započne posao koji bi joj omogućio veliku godišnju zaradu na pravnom odeljenju firme. Ali, kada su njeni šefovi obavili završne provere i otkrili njene "lezbo-fotografije", odlučili su da povuku svoju ponudu zbog "seksualno eksplicitnog materijala".

Na slici koja je objavljena na Instagramu pre 3 godine, može se primetiti kako Samanta leži pored druge žene u toplesu, dok ljube jedna drugoj bradavice.

Foto:Facebook Foto:Facebook

Devojka tvrdi da je diskriminisana zbog svoje seksualne orijentacije i jer je to priznala u komentarima ispod fotografija.

Čak je i opisala svoju fotografiju kao renesansno delo a ne kao pornografiju. Ona je podigla tužbu protiv svoje firme, a još uvek se ne zna koji iznos će doboti ukoliko presuda bude bila u njenu korist.

Foto:Facebook Foto:Facebook

(Telegraf.rs/ Izvor: thesun.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA