ZGADIĆE VAM SE ŽIVOT OD OVOG SNIMKA: U čašu vode je stavio žabe, soma i punoglavca, a onda to sve POPIO! (VIDEO)

- Vreme je za herojski izazov. Jedna žaba, druga žaba, treća žaba, som i punoglavac. Pogledajte koliko su veliki. Da li vidite? Hajde da uradimo to - rekao je Kinez

  • 6

Ovih dana nam sa svih strana stižu vesti i video snimci na kojima vidimo kako ljudi svakakve bizarštine unose u sebe. Činjenica, ima i nečeg lepog u tome da se proba nešto novo, ali priznajete i vi, ne treba preterivati.

 

Međutim, imamo šampiona među bizarštinama. To je jedan Kinez koji pije vodu u kojoj su som, punoglavci i žabe. Da dobro ste čuli i nadamo se da vam se želudac nije prevrnuo, bar ne još uvek.

 

- Vreme je za herojski izazov. Jedna žaba, druga žaba, treća žaba, som i punoglavac. Pogledajte koliko su veliki. Da li vidite? Hajde da uradimo to - rekao je on i krenuo da pije.

 

Ko god je počeo da gleda snimak poverovao je da će čovek sa njega prestati da pije vodu čim krenu životinje da prilaze njegovim ustima. Međutim...

 

Pogledajte u videu šta se onda dogodilo:

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA