SPAVAM U MRTVAČKOM KOVČEGU, UMESTO VODE PIJEM KRV: Neverovatna ispovest momka koji je postao vampir

Kaže da na njega ne utiče beli luk i da može normalno da se šeta na suncu

  • 12

Britanac Vlad Tepeš Tame(25) iz Blekburna otvoreno priča o maltretiranju koje svakodnevno doživljava zbog svog životnog izbora da bude vampir.

 

ONI NE SMEJU NA SUNCE DA IZAĐU: Žive u gradu duhova i živi se raspadaju na svetlosti! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

 

VOLIM KAD MI PIJU KRV, BUKVALNO: Priča ove čudne devojke će vas ZALEDITI (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

 

Promenio je čak i svoje ime kako bi se prijatnije osećao. Vampir je već 13 godina, i spava u kovčegu koji je napravljen po njegovim merama. Umesto ljudske, pije svinjsku i kravlju krv. Kaže da beli luk nema efekta na njega, i da je srećan što može da šeta po suncu.

 

Svakodnevno zlostavljanje koje trpi zbog svog načina života, poredi sa gotičarkom Sofi Lankaster, koja je ubijena 2007. godine.

 

Foto: Wikipedia

Foto: Wikipedia

 

- Jednom sam sa dva prijatelja otišao u pab na piće. Ubrzo mi je prišao jedan čovek i otvoreno me pitao da li su me zlostavljali u detinjstvu, pa danas ovako izgledam. Osećao sam se tako postiđeno što me je potpuni stranac pitao tako ličnu stvar zbog mog načina života. Svi imaju svoja uverenja i mislim da ne bi trebalo da budem osuđivan zbog svojih. Mogu da budem vampir, ali želim da me tretiraju kao sve ostale - kaže odlučno Vlad.

 

Spavala sam u krevetu najpoznatijeg srpskog VAMPIRA i gledala najstrašniji HOROR film (VIDEO)

 

Silvija Lankaster, majka ubijene Sofije, poznaje Vlada i podržava ga. Smatra da je maltretiranje koje trpi nepotrebno i suvišno.

 

Vlad se za vampirizam zainteresovao kao tinejdžer. Seća se da je šetao psa u Galveju, Irska, kada je video grupu čudno obučenih devojaka u šumi. Mislio je da su zombiji i pobegao je.

 

Sledeći put kada je naišao na njih, primile su ga u svoju grupu. Tada je postao vampir.

 

- Biti vampir znači da verujem da imam živo telo, ali mrtvu dušu. Mislim da ima mnogo predrasuda o vampirima zbog modernih filmova i knjiga. Recimo, spavanje u mrtvačkom kovčegu je opciono, ali ja to radim jer osećam da je ispravno. Biti vampir je teško, i naravno da postoje svakodnevne prepreke i prpoblemi. Ali srećan sam svojim izborom - kaže Vlad.

 

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA