OKRENI SE, SINE: Rasplakaćete se kada vidite kako je ovaj tata "preživeo" prvi dan škole svog sina (FOTO)

Ejden Ešfild objavio je na Reddit-u fotografiju sina Zakarija koji polazi u školu

  • 2

Prvi dan škole u roditeljima budi čitav raspon emocija. Neki skaču od radosti, dok se drugi raspadaju u baricama suza.

Ovaj tata definitivno spada u drugu grupu. Ejden Ešfild objavio je na Reddit-u u sredu fotografiju sina Zakarija koji polazi u školu. Vidi se da je otac imao problema da pusti sinčića.

PRVI I POSLEDNJI DAN ŠKOLE U JEDNOJ FOTOGRAFIJI: Neki su otišli toliko daleko da ćete vrištati od smeha

Napisao je uz sliku: "Prvi dan mog sina u školi. Podneo sam to vrlo dobro..."

Fotografiju je uslikala supruga i majka Džema. Porodica živi u Solihalu u Engleskoj, a četvorogodišnji Zakari je zapravo pošao u pripremni razred, prvu godinu osnovne škole u većem delu Velike Britanije.

- Tokom jutra njegovog prvog dana došlo je do pravog miksa emocija - priča tata Ešfild. - S jedne strane, uzbuđen sam zbog njega, znajući da će steći mnogo prijatelja i voleti školu - s druge strane, to je dan kada vaš sin, kome ste, do tada, trebali na svakom koraku života, postaje sve više nezavisan - objašnjava Ejden Ešfild.

Foto: Reddit/AidenAsh15 Foto: Reddit/AidenAsh15

On je podelio fotografiju, jer, kako kaže, video je mnogo postova roditelja koji ne mogu da dočekaju da im deca klrenu u školu.

- A to prosto nije moj slučaj. Nisam mogao da podnesem misao da ide i želeo sam da dodam malo humora vrlo emotivnom danu - kaže ovaj tata.

Mnogi roditelji su se izgleda prepoznali u ovoj fotografiji, jer je dostigla prvu stranu Reddit-a, ima više od 1,4 miliona pregleda na Imgur-u i više od 54.000 lajkova na popularnoj Fejsbuk strani, Love What Matters.

CEO SVET SE SMEJE OVOM NATPISU: Možete li da provalite u čemu je fora? (FOTO)

Uprkos emotivnim momentima, tata kaže da je za Zakarija taj dan prošao odlično.

- Samo se smeškao, sve dok nije trebalo da ode u učionicu. Brzo se privikao i kada smo kasnije tog dana, došli po njega, smejao se i rekao da je uživao u svakoj minuti - priča ponosni tata.

(Telegraf.rs / Izvor: huffingtonpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA