Posvađale su se a onda je odlučila da se osveti drugarici, POSLALA JE NJENOM DEČKU FOTKE KAD SU IMALE TROJKU! (FOTO)

- Ponizila me je, osramotila i uništila mi je vezu. Mrzim je zbog toga i želim da trpi posledice zbog svojih postupaka - rekla je devojka (17)

  • 5

Abigejl Stringfelou (19) iz Mančestera, Velika Britanija optužena je da je slala fotografije dečku svoje drugarice na kojima njih dve imaju seksualni odnos sa muškarcem. Abigejl je priznala da je poslala fotografije da bi se osvetila.

Porno osveta godine: Možemo samo da zamislimo kako je bilo ženi kad je otišla na Fejs (FOTO)

Na sudu je utvrđeno da je 17-godišnja žrtva primila poziv od dečka nakon što je video fotografije, on je optužen da je napao i trenutno čeka na suđenje.

Ova devojka (17) je izjavila da su joj Abigejlini postupci uništili život.

- Ponizila me je, osramotila i uništila mi je vezu. Mrzim je zbog toga i želim da trpi posledice zbog svojih postupaka - rekla je devojka (17).

Cela stvar je započela zbog mantila. Metju Valas, Abigejlin advokat, rekao je da su Abigejl i njena drugarica odvele mladića u hotel da bi imali seks.

Prolaznik na pijaci uhvatio devojku za zadnjicu, ali nije se nadao ovakvoj osveti! (VIDEO)

Foto: Facebook Foto: Facebook

Ona (17) je ukrala mladićev kaput i nije ga vratila. Onda je Abigejl optužena da ga je ukrala, bila je besna i pozvala je žrtvinog dečka da mu objasni odakle je kaput, ali joj nije poverovao pa je morala da pokaže i snimak.

- Ona je samo želela da dokaže da je nevina i da nije lopov, kada je poslala fotografije nije mislila da će time fizički ugroziti žrtvu - rekao je Valas. On je dodao da je Abigeljin postupak bio ishitren i da je zažalila.

Abigejl trenunto čeka kaznu, koja može da bude i zatvorska.

Foto: Facebook Foto: Facebook

(Telegraf.rs / Izvor: elitedaily.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA