ŠOKANTNA TVRDNJA BIVŠEG AGENTA CIA: Vanzemaljcima naša planeta služi kao supermarket, video sam šta uzimaju i odnose!

Bivši agent CIA tvrdio je kako je video leteći tanjir iznad jezera na Aljasci i pritom je rekao kako su vanzemaljci tu došli samo da bi pokupili šta žele

  • 15

Pokojni Ingo Svon bio je fizičar koji je radio za CIA, a nekada je tvrdio kako vanzemaljci koriste planetu Zemlju kao supermarket.

KONAČNO, PRAVA ISTINA O VANZEMALJCIMA: Iznad jezera Mičigen usnimljeno SEDAM NLO-a? (FOTO)

Njegov prijatelj i saradnik u grupi kojima je glavna zanimacija NLO Ričard Dolan, u svojoj knjizi "NLO i nacionalna bezbednost države i razotkrivanje zatašaškivanja od 1973. do 1991. godine " napisao je kako je Svon jednom naišao na svemirski brod na Aljasci.

- Došli su do malog jezera i Akselrod je rekao da će, kako bude svitalo, Svon kroz borove moći da "ih" vidi. Sada ćemo samo da čekamo i da se nadamo da ćemo imati sreće. Ništa ne treba reći, ne praviti nikakvu buku jer oni zapažaju toplotu, buku i pokrete - napisao je Dolan.

- Svanulo je i on je video kako se magla stvorila kod jezera. Ovo je trajalo pet minuta dok magla nije postala svetlo-plava. Zatim se boja pretvorila u ljubičastu. Akselrod i još jedan kolega su stavili ruke na Svonova ramena dok su se raznobojne munje smenjivale i kretale i svim pravcima. Svon je rekao da bi skočio da ga njih dvojica nisu držali. Video je objekat koji je prvo bio providan, ali je kasnije postao vidljiv iznad jezera. Imao je trouglast oblik, ili je imao oblik dijamanta i neprestano se  povećavao.

Svon je bio u strahu i u čudu i čuo je jak vetar kako lomi grane i obara šišarke sa borova. Kako se povećavao objekat puštao crvene laserske zrake  i održavao poziciju iznad jezera. Vrlo tiho neko od njegovih kolega rekao je da će ih zapaziti.

Foto: Profimedia/Corbis Foto: Profimedia/Corbis

Kako se Svon kasnije prisetio, laser je na neki način minirao borove, a on je mogao da čuje niskofrekventno pulsiranje. Akselrod je šapnuo Svonu da su laseri verovatno ciljali jelena ili neku drugu šumsku životinju koju su locirali zbog toplote. Sigurni su bili u izdvajanju njih od nas.

Neko od njegovih kolega je skoro podigao Svona kako bi ga sklonio odatle, ali Svon je pre toga primetio da se voda u jezeru izdiže. To je izgledalo kao vodopad, ali koji je tekao naopačke, kao da ga usisava neka mašina.

Njih četvorica su brzo otrčali odatle i prešli veliku daljinu, a usput su zaradili nekoliko ogrebotina i modrica. Kada su konačno stali, teško su disali i ćutali sve dok jedan od njih nije rekao da je sve bezbedno. Akselrod je tad pitao Svona da li oseća nešto u vezi sa letelicom. Tada je Svon počeo da smeje i rekao mu da je potpuno lud. Moram da budem smiren i u dobroj formi kako bih bilo šta mogao da osetim.

Svon je onda ponudio svoje viđenje letelice kao nečega što je bespilotno i kontrolisano sa nekog drugog mesta. Akselrod ga je ta pitao šta onda radi tu i dobio je odgovor da je letelica došla po vodu. Nekome negde tamo je potrebna voda, pa su došli po nju. Ne moraš da budeš fizičar da bi video to. Na kraju je zaključio kako vanzemaljci koriste Zemlju kao komšijski supermarket - zaključio je Dolan.

(Telegraf.rs / Izvor: theladbible.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA