UMRLA SREĆKA: Tele sa dve glave živelo 108 dana, a onda su vlasnici čuli bolne zvuke (VIDEO)

Umrla je pet dana pre CT skenera koji bi mogao da joj spase život

  • 1

Tele sa dve glave, nazvan Srećka, umrla je u Kentakiju samo pet dana pre nego je otišla na CT skener i terapiju koja je mogla da joj spasi život, prenela je porodica koja ju je prihvatila kao kućnog ljubimca.

Krvavu borbu žirafe i lavice prekinuo je na trenutak samo jedan iznenadni udarac (FOTO)

Brendi Mekabin je rekla kako je tele umrlo u ponedeljak, u 108. danu života, što je najduži životni vek teleta sa ovakvim fizičkim stanjem. Ona je rekla da je čula tele kako proizvodi čudne zvuke samo 10 minuta pre nego je uginulo, te da je do tada delovalo kao da tele napreduje.

- Naša predivna Srećka je jutros preminula. Bila je najdivniji ljubimac kojeg farmer može da poželi - rekla je ona.

Srećka je imala četiri oka, dva nosa i dvoja usta. Rođena je 6. septembra na farmi Mekabinovih u Kampbelsvilu. Od rođenja prihvatili su je kao kućnog ljubimca i dozvoljavali joj da uđe u kuću i igra se sa decom.

RODILO SE DVOGLAVO TELE: Ima četiri oka, usta na dva mesta, hoda ukrug (VIDEO)

Familija Mekabin je odmah pokrenula kampanju da sakupi 500 dolara za CT skener koji bi pokazao da li glave mogu da se razdvoje, što bi joj omogućilo da jede seno i bolju hranu. Sakupili su čak 1.200 dolara ali prekasno, pa planiraju novac da poklone u humanitarne svrhe, piše Dejli mejl.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA