≫ 

Najšokantnija poslovna zabava: Žene kleknule ispred kolega i počele su perverzije (VIDEO)

- To nije zbog predrasuda. Razmislite o tome pažljivo. Osim rađanja dece, šta su žene bolje od muškaraca? - napisao je Luo Minkiong osnivač firme

  • 6

Kineska gigantska firma Tencent, suočila se sa užasnom reakcijom javnosti nakon što je procureo snimak na kom se jasno vidi kako zaposlene žene simuliraju oralni seks na bini. 

10 prostitutki koje su ogolile istinu u prošlosti: Htele su novac, moć i slavu. Neke su stigle do kraljeva, druge su pronađene osakaćene (FOTO)

Na snimku se vide dve zaposlene žene koje na kolenima pokušavaju da uklone plastični poklopac sa boce koja je smeštena između butina muških kolega.

Video je jako kritikovan na internetu, a mnogi naglašavaju da se radi o diskriminaciji pola u Kini.

- To nije zbog predrasuda. Razmislite o tome pažljivo. Osim rađanja dece, šta su žene bolje od muškaraca? - napisao je Luo Minkiong osnivač firme.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Boban

    17. januar 2017 | 07:42

    I gde je tu diskriminacija? Da li ih je neko naterao na to? Ne. Dobrovoljno to rade, a posle im djavi kriv. Hodaju po ulicama polu gole. Po klubovima da ne pričamo. Momci su im samo interesantni ako imaju naj noviji model BMW-a, Mercedes-a... U telefonu imaju više slike svoje guzice nego lica, i onda su im muškarci krivi zbog diskriminacije i seksističnog ponašanja.

  • Ignacije

    17. januar 2017 | 09:23

    Niko ne može žene da ponizi i degradira, kao one same sebe.

  • Mila

    17. januar 2017 | 04:13

    Odvratno,I to u 21 veku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA