Holivudski građevinac kaže da je "j... luda": Ovo je najluksuznija kuća u Americi na 3.500 kvadratnih metara! (VIDEO)

Na Bel Eru, holivudski građevinac Brus Makovski izgradio je zdanje koje ceni neverovatnih 250 miliona dolara

  • 6

Milioni koje holivudske zvezde daju na život u velelepnim kućama sa desetinama nikada upotrebljenih soba, nikada mokrih kupatila i nikada uprljanih kuhinja neće biti ništa u poređenju sa novom kućom za milijardere.

Upali su u napuštenu vilu narko-dilera, ono što su videli unutra je potpuno ludo (VIDEO)

Luksuzna kuća visi iznad jezera (VIDEO)

Holivudski građevinac Brus Makovski kaže da dosad niko nije pravio kuće za milijardere, već da su zadovoljavali prohteve milionera, pa je on na Bel Eru izgradio zdanje koje ceni neverovatnih 250 miliona dolara.

Ukoliko dobije traženu cenu, što nije nemoguće, u pitanju će biti kuća koja će biti ubedljivo najskuplja kuća ikada prodata u SAD i to za više desetina miliona dolara.

Makovski kaže da se iz vile koja se prostire na 3.500 kvadratnih metara "cede kvalitet i luksuz", a sebi može da je priušti tek 3.000 najbogatijih Amerikanaca.

Kako kaže, izgradnja je trajala četiri godine, a već je lično razgovarao sa polovinom potencijalnih kupaca. Makovski kaže da je kuća "j... luda".

Ona ima 12 spavaćih soba, 21 kupatilo, tri kuhinje, pet barova, helidrom (helikopter je uključen u cenu), ekskluzivan pogled na Los Anđeles, garaža u kojoj se nalaze luksuzna vozila vredna 30 miliona, sedmoro članova posluge plaćenih na dve godine, bioskop sa 40 mesta, bazen sa barom i mini-bioskopom, 130 umetničkih dela i instalacija, kuglana sa četiri staze, fitnes centar, spa i studio za masažu, "zid slatkiša" vredan 200.000 dolara, "desetak" motora i televizor dijagonale devet metara.

Pogledajte kako izgleda ovaj luksuz:

(Telegraf.rs / B92)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • СрбИн

    25. januar 2017 | 23:55

    боље дајте сиротињи него милионе протраћити на виле

  • Mira

    25. januar 2017 | 22:27

    Auuu braler

  • $@$@

    26. januar 2017 | 18:43

    Kupiće je Seka ili Karleuša,možda Dara.Koja bude brža.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA