Zamrzavaju genitalije na minus 160 da bi imali neviđen seks: Kažu da im polni organi nikad nisu bila lepši ni orgazmi jači!

I doktori su rekli svoje mišljenje...

  • 3

Tretman od trideset minuta pod nazivom "Ljubavna magla" izlaže vaše najintimnije delove tela temperaturi od -160 Celzijusa putem rezervoara tečnog vodonika, prenosi Independent.

SINL SVADBE su sve popularnije: Ljudi se venčavaju sa samim sobom, a razlog je bizaran

SPA centar u kojem se izvodi ovaj tretman kaže kako "iznenadan pad temperature stimuliše receptore za temperaturu u vašoj koži i brži protok krvi, što povećava nivo endorfina u vašem telu, čime se 'generiše dobar osećaj'."

Ovako niska temperatura takođe uzrokuje "čvrst, mladolik i vibrantan izgled kože na polnim organima."

Ipak, doktori se ne slažu. Ginekološkinja Džen Gunter rekla je da to nikako ne biste trebali raditi, iako ginekolozi inače koriste krioterapiju za zamrzavanje i uklanjanje bradavica. Doktorka Gunter imala je puno iskustva s korišćenjem tekućeg vodonika na genitalnom tkivu i kaže kako je to bila uobičajena praksa dok se nisu pojavile bolje, alternativnije prakse.

Doktorka pojašnjava kako izlaganje kože tako niskim temperaturama ubija ćelije. Ona kaže da tretman od 30 minuta pod temperaturom od -160 stepeni "izrazito brine jer uzrokuje nekrozu klitorisa budući da on ne funkcioniše dobro sa smanjenim protokom krvi."

Nastavlja kako tretman nije dobar ni za penis jer uzrokuje bolne promrzline.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Srpski jezik

    21. februar 2017 | 21:54

    E sad ce nase starlete i pevaljke odmah to da probaju da budu u trendu a sto su polu pismene, e to nema veze

  • brba

    22. februar 2017 | 11:57

    Pa meni se napravi smoki u ladnoj vodi a ne na -160!!!Gde da ga nadjem posle?A i ako ga nadjem posle moze da otpadne....

  • Zvrk

    22. februar 2017 | 08:10

    Decko ima priču...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA