≫ 

Uspešna advokatica dala otkaz i postala prostitutka: "Obožavam seks. Ima li nešto lepše od toga da doživiš orgazam i da te plate?" (FOTO)

Ovo je bila najrazumnija odluka koju sam donela. Obožavam seks. Ne bih se bavila ovim poslom da ga ne volim

  • 2

Bivša brazilska advokatica tvrdi kako je konačno pronašla sreću i bolju plazu, nakon što je dala otkaz i započela novu karijeru, kao prostitutka.

STARLETE ILI VIP PROSTITUTKE? Sve rijaliti zvezde za koje se pričalo da se bave prostitucijom (FOTO)

Klaudija de Marči (34) bila je ugledna advokatica, stručnjak za ustavno pravo, sve dok svoje klijente i kolege jednog dana nije iznenadila odlukom da napušta svoj visokopozicionirani i dobro plaćeni posao kako bi se bavila elitnom prostitucijom.

Preselila se u Brazil i počela se reklamirati kao "eskort pratnja" za klijente koji su voljni platiti do 200 eura za sat druženja, piše "Daily Mail".

- Nisam mogla podneti muški egoizam više - navela je jedan od razloga zašto je napustila posao.

Objasnila je kako je bila nesrećna jer je jako teško napredovati u muškom poslu. Uz to, sad zarađuje znatno lakše, ali i više, oko 150.000 evra godišnje.

Brazilka iza sebe ima i propali brak, a odlučila je da se ne udaje nikad više jer ne želi da ima decu. Planira da se posveti novoj karijeri.

Dok se druge prostitutke skrivaju iza pseudonima, Klaudija ima blog pod pravim imenom i prezimenom. Podupire je čak i majka koja se sa njom preselila u Brazil, a žive preko puta brazilskog parlamenta.

Klaudija je diplomirala pravo 2005. godine, a nakon 11 godina je radila kao advokat, a neko vreme je i predavala na fakultetu. Ali, taj je život iza nje.

- Ovo je bila najrazumnija odluka koju sam donela. Obožavam seks. Ne bih se bavila ovim poslom da ga ne volim. Volim obrazovane tipove. Ima li nešto lepše od toga da doživiš orgazam i da te plate? - rekla je Klaudija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA