Kako su se upoznali Tramp i Melanija: Trebalo je da završi sa drugom ženom, a onda ga je očarala lepa Balkanka (FOTO) (VIDEO)

Melanija je "jedan od najzanimljivijih figura Trampove administracije", zaključio je CNN

  • 12

Nakon što je postala prva dama, Melaniju Tramp novinari konstantno opsedaju. Žele da saznaju svaku njenu intimnu priču, da otkriju pikanterije, ali i da zavire u odnos koji ima sa svojim suprugom, američkim predsednikom Donaldom Trampom.

IMAM SEKS SVAKE NOĆI: Melanija gola dala intervju koji se godinama prepričava (VIDEO)

Njoj je i CNN posvetio specijal, koji se fokusirao na to kako se prilagođava ulozi prve dame. Kako zaključuje ova medijska kuća, Melanija je "jedan od najzanimljivijih figura Trampove administracije".

U specijalu su se posvetili prvim godinama Melanijinog boravka u SAD, kao i njenim prvim susretom sa 45. američkim predsednikom.

- Upoznali smo se na zabavi povodom modne revije...velike modne revije koju je organizovao moj prijatelj na Nedelji mode u Njujorku, i pozvao me je. Tako smo se upoznali Donald i ja - rekla je prva dama CNN-u.

Zabava je bila u septembru 1998. godine u Kit Ket klubu.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Trebalo je da upoznam nekog drugog...jednog supermodela. Ali nisam bio zainteresovan. Rekao sam, zaboravi nju, ko je ona sa leve strane? - pitao je Tramp tada pokazujući na svoju buduću suprugu.

Tramp je tada zapostavio svoju pratilju i opčinjen Melanijinom lepotom, molio manekenku da mu da svoj broj telefona. Ona je to odbila, a on je dao njoj sve svoje brojeve telefona u nadi da će mu se javiti.

Melanija je tek posle nedelju dana pozvala Trampa i pristala da izađe s njim.

Foto: Guliver/Getty Images Foto: Guliver/Getty Images

Tramp ju je ubrzo šarmirao. Istakla je kako joj se svidelo to što je brz na jeziku, inteligentan i poletan. Njihova veza došla je na iskušenje 2000. godine, baš u vreme kada je milioner prvi put nameravao da se kandiduje za predsednika SAD-a, ali ljubav je čini se bila jača. Verili su se 2004. na večeri u Costume Institute Gala, kada joj je Trump poklonio verenički prsten od dva miliona dolara. Uskoro se i preselila na Petu aveniju u popularnu Trampovu kulu.

Godinu dana kasnije, dobili su naslednika - Barona Trampa.

Pogledajte video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • xxx

    14. mart 2017 | 18:10

    Nije nju sarmirao on nego njegovi milioni

  • Koki

    14. mart 2017 | 17:31

    Ali lepa balkanka... Moze slovenka

  • EL...

    14. mart 2017 | 19:28

    Melanija je pametno radila ! Odlazila je na party ali i medju prvima napustala je party ! Iz tog razloga je zena bez skandala ! Izgleda da je chekala na dobar lov , i bolje nije mogla da ulovi ! To je moje mishljenje ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA