DA LI JE PUTIN UBIO ROKFELERA?! Tajne veze bankarskih kartela sa Rusima (GRAFIKA) (FOTO)

Iako možda deluje nemoguće i u domenu teorije zavere, na grafici u tekstu videćete kako su povezani svetski moćnici sa ruskom politikom

  • 48

Čuveni bankar i milijarder Dejvid Rokfeler preminuo je pre dva dana u 101. godini. Iako više nije među živima, njegov život bio je, i biće, nepresušna inspiracija za razne teorije zavare. Poslednja u nizu je da je za njegovu smrt odgovoran ruski predsednik Vladimir Putin.

Misterija jezivih Rokfelerovih očiju: U njegovom krvavom i zlom pogledu video sam godinama skrivane strašne tajne (FOTO) (VIDEO)

Prema pojedinim izveštajima iz novina, doktori nisu uspeli da osmi put presade srce vremešnom bogatašu kako bi mu spasili život.

Dejvid Rokfeler bio je poslednji od svoje generacije u jednoj od najpoznatijih filantropskih porodica na svetu. Bio je na čelu jedne od najmoćnijih porodica na svetu i nakon smrti svoje braće i sestara je ostao "čuvar" bogatstva i čovek koji je upravljao jednom od najvećih poslovnih, ali i filantropskih imperija na planeti.

Ali, zašto bi ruski predsednik želeo smrt Rokfeleru? Na jednom blogu pojavio se dijagram u kom je sve objašnjeno do detalja. No, krenimo redom.

SVE O ROKFELERIMA: Mračne tajne porodice koja je vladala svetom iz senke (FOTO)

Foto: Profimedia/Corbis Foto: Profimedia/Corbis

Dijagram počinje sa citiranjem Rokfelerovih reči iz njegovih memoara.

- Više od jednog veka ideološki ekstremisti s oba kraja političkog spektra uzeli su dobro objavljene incidente, kao što je moj susret sa Kastrom, da napadnu porodicu Rokfeler za preterani uticaj za koji tvrde da imamo nad američkim političkim i ekonomskim institucijama. Neki čak veruju da smo deo tajne kabale koja radi protiv najboljih interesa Sjedinjenih Američkih Država, karakterišući moju porodicu i mene kao "internacionaliste" i optužuju nas za zavere sa drugima širom sveta kako bi izgradili integrisanu globalnu političku i ekonomsku strukturu i jedan svet, ako tako hoćete da kažete. Ako je to optužba, kriv sam, i ponosan sam na nju - napisao je Dejvid Rokfeler.

Foto: tshirtfaction.com Foto: tshirtfaction.com

Dijagram po redosledu:

Nekoliko kompanija je u većinskom vlasništvu Rokfelera.

Rokfelerovi su finansirali kreniranje CFR (Council Foreign Relations) - Savet za inostrane odnose.

Dejvid Rokfeler je američki osnivački član Bildeberg grupe.

Rokfeler, Ford i Fondacija Karnegi osmislili su plan da SAD spoje sa Rusijom. Tajni plan otkrio je Norman Dod.

Zadužbina Karnegi ima sedište u Moskvi.

Crveni trg u Moskvi Foto: Wikipedia/Soerfm Crveni trg u Moskvi Foto: Wikipedia/Soerfm

Anatolij Čubajs je u CFR-u globalnom odboru savetnika, savetodavnog odbora Čejs banke i član Bildeberg grupe. On je takođe radio za CIA kako bi sproveli privatizaciju ruske ekonomije.

Piter Mendelson je član tajne Bildeberg grupe. Baron Mendelson je dobio titulu i Domu lordova od kraljice Elizabete. Mendelson je direktor ruske firme za odbranu Sistema, koji snabdeva Putina sa raketnim sistemima za rano upozravanje. Ovaj odnos se nastavio uprkos sankcijama.

Rosneft u vlasništvu ruske vlade posluje zajedno sa Rokfelorovim Eksonom i BP-om uprkos sankcijama.

Putinova vlada i Čubais su suvlasnici RUSNANO.

U 2012. godini, Rotšild kapital partners kupio je 37 odsto udela u Rokfelerovom savetodavnom menadžmentu i upravljao je imovinom samog menadžmenta.

Profimedia, Zuma Press - Archives Profimedia, Zuma Press - Archives

Rotšild je pokrenuo Glenkor, a Putinova vlada udružila je snage s njim kako bi stvorili najveću aliminijumsku kompaniju - RUSAL.

Rotšildova firma za globalni finansijski kansalting nalazi se u centru Moskve, a njihov sajt hvali se "političkom pristupu na visokom nivou" koju ima do ruske vlade.

Oleg Deripaska je izvršni direktor RUSAL-a.

Roman Abramovič je Putinov blizak čovek od poverenja, a zajednički je vlasnik, zajedno sa vladom, u Gazpromu, Aeroflotu i RUSAL-u.

Putin je izabrao svog bliskog prijatelja Deripasku da predstavlja Rusiju u ABAC-u (poslovnom savetu Azijsko-pacifičke ekonomske saradnje). Deripaska je, takođe, blizak prijatelj Abramoviča i poslovni partner RUSALA-a.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Porodica Rotšild je većinski akcionar Rio Tinta. RUSAL i Rio Tinto su uključeni u zajedničke rudarske radove, uprkos takozvanim sankcijama nametnutih od strane Zapada.

Net Rotšild je "ortak" sa investitorom RUSAL-a, najbolji je prijatelj Romana Abramoviča. Net je, takođe, bliski prijatelji, sa poslovnim partnerom RUSAL-a Olegom Deripaskom.

Piter Mendelson je poslovni partner i bliski prijatelj sa Netom Rotšildom.

Ser Evelin Robert de Rotšild je postao vitez ukazom kraljice Elizabete, a takođe je i njen finansijski savetnik.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Porodica Rotšild upravlja stipendijama Rods za njihovu preminulu porodičnu prijateljicu Sesil Rods. Svi stipendisti lično biraju Rotšildi.

Rejčel Medov je poznat akademik Rodsa.

MSNBC je masovni medij sa Rotšild vezama.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Sweden

    22. mart 2017 | 14:25

    Putin nebi prljo ruke od ovu matoru smradinu..

  • Jovan

    22. mart 2017 | 14:59

    Jeste,ubio coveka od sto godina.Kakva ironija.

  • GROBAR spalio Đenku

    22. mart 2017 | 14:47

    Alo ljudi, ,,momak" je bio u pubertetu( kao izet fazlinovic), inace u 101. godini.Kako je mogao umrijet, pitam se?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA