≫ 

Majka Marin Le Pen se slikala gola za Plejboj u kostimu francuske sobarice: Htela je da napakosti njenom ocu! (FOTO)

Marin je priznala da nikada nije oprostila ocu što je isprovocirao tu situaciju i priznala da je bila istraumatizovana zbog fotografija u Plejboju

  • 5

Marin Le Pen u drugom krugu predsedničkih izbora u Francuskoj imaće istorijsku priliku da postane šef države. 7. maja građani Francuske biraće između centriste Emanuela Makrona i desničarke li liderke Nacionalnog fronta. Njenim ulaskom u trku za predsednika, ponovo su počele da isplivavaju stvari iz njene burne prošlosti.

Svaki predsednik Francuske bio je ljubavnik: Sve afere koje su se dešavale iza vrata Jelisejskih polja (FOTO)

Le Penova je treća ćerka Žan-Mari Le Pena i Pijeret Le Pen. Rođena je 1968. godine, a politika je bila deo njenog detinjstva i odrastanja. Kao mala, oca je pratila na političkim skupovima.

Sa osam godina videla je iz prve ruke kakav uticaj ima politika njenog oca kada je preživela bombaški napad na porodičnu kuću, koji je orkestriran od strane neprijatelja Žan-Mari Le Pena. Stranka Nacionalni front osnovana je početkom 70-ih godina i sastojala se od ksenofoba i bivših nacističkih sarsdnika.

Žan-Mari Le Pen oženio je 1960. godine Pijeret, koja je u to vreme bila model. Upoznali su se dve godine ranije. Zajedno su dobili tri ćerke, od kojih je najmlađa Marin.

Nije bilo planirano da nasledi političku funkciju svog oca, to je trebalo da bude njena sestra Meri-Karolin, koja je izbarala svog muža pre svog oca, i time načinila neoprostivu izdaju.

Marin Le Pen i njen otac Žan-Mari. Foto: Tanjug/AP Marin Le Pen i njen otac Žan-Mari. Foto: Tanjug/AP

Pijeret Le Pen, majka od Marin, odlučila je da se razvede od njenog oca 1987. godine zbog ekstremnih stavova Žan-Mari Le Pena. Napustila je porodičnu kuću 1984. Zbog njegovih izjava o "tradicionalnim francuskim vrednostima" i da je "žena samo dobra za čišćenje, ribanje, pranje i izvršavanje svojih bračnih dužnosti", Pijeret je odlučila da se slika gola za Plejboj u znak osvete.

Te 1987. godine imala je 29. godina i ovim činom je htela da ismeje svog bivšeg muža. Fotografisala se u kostimu francuske sobarice kako čisti kuću.

FOTOGRAFIJE možete pogledati OVDE.

Marin je priznala da nikada nije oprostila ocu što je isprovocirao tu situaciju i priznala da je bila istraumatizovana. Tada je imala 16 godina i prekinula je sve odnose sa majkom, da bi kasnije popravile odnos. Marin je jednom prilikom rekla da postoji mnogo ljubaci izmešđu nje i njene majke.

Daljinac baner

(L.C.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • B.S

    26. april 2017 | 16:10

    Kako mislite GOLA U KOSTIMU francuske sobarice...

  • Pogledajte francusku belgiju holandiju

    26. april 2017 | 17:03

    Pocela prljava zapadna kampanja

  • stvarno?

    26. april 2017 | 18:44

    i ja sam se slikao GO u bermudama a imam i majcu na bratele.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA