MAŠALA: Kinezu izvađen vibrator od 23 cm iz utrobe!

- Da smo oklevali da otklonimo vibrator, on bi bio u kritičnom stanju - rekao je lekar bolnice u Šangaju, i dodao da su lekari bili "zaprepašćeni"

  • 0

Jedan tridesetogodišnji Kinez morao je da bude podvrgnut operaciji kako bi mu iz utrobe bio otklonjen vibrator dugačak više do 20 centimetara, objavili su danas kineski mediji.

- Da smo oklevali da otklonimo vibrator, on bi bio u kritičnom stanju - rekao je lekar bolnice u Šangaju Jao Liking, i dodao da su lekari bili "zaprepašćeni" veličinom vibratora čija je dužina iznosila 23 centimetra.

Šangajski dnevnik je naveo da takve pojave nisu neuobičajene u Kini gde seksualnih šopova ima sve više, a lekari upozoravaju da se pažljivo pročita upustvo za upotrebu i da se seksi igračke ne koriste na "čudne" načine.

- Ljudi treba pravilno da koriste seksualna pomagala i da izbegavaju one "igračke" koje su velike i mogu da ih povrede - rekao je Jao.

(B.Š. / foto: ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA