ŽENA PEŠČANI SAT: Rumunka ima obim struka 50 centimetara (FOTO) (VIDEO)

Rumunski model Iona Spanderberg teška je 38 kilograma. Iako svi misle da ima anoreksiju, ona ističe da se zdravo hrani i da je ponosna na svoje "barbi mere", koje su 32-30-32

  • 10

"Žena peščani sat" nadimak je Ione Sanderberg, rumunskog top-modela, čiji je struk obima svega 50 centimetara! Naime, Sanderbergova je teška 38 kilograma, a, kako kaže, ponosna je na svoje idealne "barbi mere" koje su 32 - 30 - 32 (mere obima grudi, struka i bokova).

Na prvi pogled, Spanderbergova izgleda kao da je obolela od anoreksije, međutim to nije tako. Ovaj model ističe da se veoma zdravo hrani i da redovno ima tri obroka dnevno, kao i da ponekad konzumira čokoladu.

Kada je bila tinejdžerka, obim njenog struka iznosio je 45 centimetara, a njena građa se od puberteta nije mnogo menjala. Period adolescencije Rumunka pamti kao veoma tužan, jer su je deca često zadirkivala u školi.

- Mnogi i danas veruju da sam vadila rebra kako bih ovako izgledala, ali to je suludo, ovo je majka priroda - rekla je Iona, koja je i zvanično žena sa najtanjim strukom.

Pogledajte video o Spanderbergovoj:

(I. D.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Maki

    10. novembar 2012 | 21:10

    ne da je ruzno,nego je odvratno :/

  • danny

    10. novembar 2012 | 21:13

    Ona definitivno nema sve unutrasnje organe. Ovo je bre neki hibrid,ovde nema nista lepo,osim zalosno sto je rodjena tako osakacena :-(

  • slavo

    10. novembar 2012 | 21:58

    E ovo je bolesno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA