TRAGIKOMIČNO: Udavio se na žurki čuvara plaže!

Premda je više od sto spasilaca bilo prisutno na proslavi povodom prvog leta u istoriji Nju Orleansa tokom koga se niko na javnim bazenima nije udavio, na kraju žurke je na dnu bazena otkriveno telo Džeroma Mudija (31)

  • 0

Moramo odmah na početku da se ogradimo: ova vest nije aktuelna, dogodila se 2. avgusta 1985, ali pošto tada (logično) nismo postojali, pa nismo mogli o tome ni da pišemo, i pošto je toliko neverovatna i bizarna, prinuđeni smo da je sada pomenemo.

Premda je više od sto spasilaca bilo prisutno tog toplog letnjeg dana u Nju Orleansu na proslavi prvog leta u istoriji ovog grada tokom koga se niko na javnim bazenima nije udavio, na kraju žurke je na dnu bazena otkriveno telo Džeroma Mudija (31).

Mudi nije bio spasilac i došao je u svojstvu gosta, ali policija je javila da je bio potpuno obučen.

Četiri spasioca su bila na dužnosti tokom trajanja partija, a više od polovine gostiju bili su sertifikovani "čuvari plaže".

Nikada nije otkriveno ni kada je Mudi upao u bazen, niti kako se udavio. Mrtvozornik je mogao samo da konstatuje smrt davljenjem.

(M. B. / Izvor: The Palm Beach Post)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA