Našli prepariranu mačku u kupatilu!

- Mačka neće napustiti našu kuću. Prvo smo je stavili u staromodna kolica u podrumu, ali mislim da ćemo je staviti ispred kuće u stakleni ram, a možda je vratimo tamo gde smo je našli, u kupatilo - rekla je Melani Brus, koja je našla životinju

  • 0

Bračni par Brus iz Velike Britanije iznenadio se kad je našao mumificiranu mačku u toku renoviranja kuće.

Naime, Melani i Ian Brus su u toku obnove imanja ispod podnih dasaka kupatila pronašli preparirnu mačku. Gospođa Brus, majka dvoje dece, umesto da se uplaši prihvatila je mačku i rekla da će im ona doneti sreću.

- Mačka neće napustiti našu kuću. Prvo smo je stavili u staromodna kolica u podrumu, ali mislim da ćemo je staviti ispred kuće u stakleni ram, a možda je vratimo tamo gde smo je našli, u kupatilo- rekla je Melani.

Vlasnici su odlučili da zadrže prepariranu životinju u svom domu. Oni su je stavili kao "ukras" što je izazvalo oduševljenje komšija koji sada sve češće dolaze.

"Tutankamonova mačka" je dobro očuvana i mnoge njene karakteristike su i dalje su jasno vidljive. Gospodin i gospođa Brus pretpostavljaju da je mačka verovatno iz viktorijanskog perioda.

(Telegraf.rs / Izvor:metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA