MILF: Uhvatio druga u seksu sa svojom majkom (VIDEO)

Roman Atvud završio je u krevetu sa majkom svog druga Vitalija. Par je u zanosu uhvatio upravo Vitalij koji nije mogao da veruje svojim očima, ipak saznao je da je u pitanju samo šala

  • 7

Roman Atvud ponudio je majci svog prijatelja Vitalija da mu bude saučesnik u jednoj podvali. Trebalo je da ubede njenog sina da ih je uhvatio u seksu. Majka je odmah prihvatila, zamišljajući tako slatku osvetu svom sinu, koji je jednom doveo u vrlo neprijatnu situaciju.

Vitali Zdrovecki je pomislio da će proći nekažnjeno njegova neslana šala koju je ranije ove godine priredio majci. Naime, on je snimao njenu reakciju dok joj je saopštavao da je heroinski zavisnik.

Sada je ona odlučila da mu vrati i u dogovoru sa njegovim drugom Romanom navodno iscenirala scene seksa u momentu kad je njen sin ušao u spavaću sobu i zatekao ih gole. Šala deluje veoma realno, čak i previše, ipak većina onih koji su pogledali klip misle da je sve ovo velika nameštaljka za publiku, ali procenite sami.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA