EVO ŠTA JE DIJETA: Vežbala 100 dana i snimala svaki skinuti kilogram (VIDEO)

Amerikanka LaKejša Šarn ponosna je na završnicu izazova koji nalaže učesnicima da za 100 dana ostvare cilj koji su sebi postavili, snimajući svakodnevno dokaze svog truda

  • 5

LaKejša Šarn (32) iz Kalifornije zadala je sebi težak zadatak učešćem u popularnom izazovu "Šta sve možeš za 100 dana", u kome učesnici sami sebi postavljaju ciljeve snimajući svakodnevno svoje aktivnosti i napredak.

- Moje samopoštovanje je veoma malo. Prolazim kroz depresiju i želim da to promenim - rekla je Šarnova koja je motivisala sebe na samom početku izazova, što je verovatno bilo presudno da uloži svu svoju energiju i na kraju smrša 8 kilograma za 100 dana.

Iako je Šarnova postigla ono što je želela, odnosno izgubila nekoliko kilograma viška, daleko značajniji cilj je što je naučila da veruje u sebe i poštuje svoju odlučnost da istraje u zacrtanom cilju.

- Pronašla sam ljubav u sebi - izjavila je Šarnova na kraju ovog izazova.

Ova mlada Amerikanka je našla svoj motiv gledajući na internetu snimak jedne od učesnica koja je zadala sebi cilj da za 100 dana nauči da igra. Snimak LaKejše Šarn je za manje od 3 dana pogledalo preko 160.000 korisnika, a možda barem jednom od njih i ona postane inspiracija.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Gma.yahoo.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA