UVRNUTI SELFI: Oblepljuju lica selotejpom da bi izgledali kao čudovišta! (FOTO)

Na Fejsbuku je osvanula nova igra izazova u kojoj je pravilo da svako ko postavi svoj selfi sa selotejpom obmotanim licem, mora da nominuje nekoga sa liste svojih prijatelja da odgovori na izazov

  • 9

Novo ludilo na Fejsbuku širi se kao pandemija i sve je više obolelih od virusa zvanog "selotejp selfi". Pre samo dva dana na ovoj društvenoj mreži pojavio se novi trend lepljenja selotejpa po licu, s ciljem da vlasnik tako nastalog selfija izgleda što izdeformisanije.

Glavno i odgovorno lice, odnosno prvi nosilac "virusa", jeste studentkinja Brajton Univerziteta u Velikoj Britaniji, Lizi Darli (21), koju je inspirisala Džim Kerijeva scena u filmu "Jes men", u kojoj je izveo ovu egzibiciju.

- Imala sam loš dan i setila sam se scene iz filma koja me je nekada nasmejala. A i, pošavši od sebe, ljudima je već dosadila "selfi manija", pa sam imala ideju da je malo osvežim - objasnila je Darlijeva.

- Cilj mi je bio da prvog dana dostignem 3.000 lajkova, ali sam i tada smatrala da su mi prevelika očekivanja, međutim, samo par sati kasnije stranica je imala 18.000 lajkova i nastavila je da raste neočekivanom brzinom - izjavila je Darlijeva.

Da je pomama uzela maha, svedoči činjenica da je samo ovu Fejsbuk stranu do sada lajkovalo više od 118.000 korisnika, a otvoreno je i nekoliko stranica plagijata sa po par hiljada obožavatelja.

Pravilo igre je da svako ko aplouduje svoj "izvrnuti" selfi, ujedno nominuje nekoga sa liste svojih prijatelja da odgovori na ovaj izazov.

Kandidati se upozoravaju da ovu tehniku isprobaju samo ako su odrasla i odgovorna osoba koja u svom prisustvu mora imati nadzor drugog odgovornog lica.

(Telegraf.rs / Izvor: Mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA