≫ 

DEČAK KOKOŠKA: Za dve godine izlegao 20 jaja, lekari se frapirali kada su videli šta se nalazi u njemu (VIDEO)

Dečakov otac je za lokalnu stanicu CNN-a rekao da ih je Akmal u poslednje dve godine izlegao ukupno dvadeset

  • 3

Četrnaestogodišnji dečak iz Indonezije Akmal Rusli, ovih dana okupira pažnju tamošnjih, ali i svetskih medija, jer je navodno sneo jaja, a lekari tvrde da je zapravo nemoguće.

Šumski požari se šire Indonezijom nakon erupcije vulkana: Vanredno stanje u četiri regiona, detetkovano 90 žarišta

Dečak je pre par dana prebačen u bolnicu sa dva jajeta u abdomenu. Kako se ispostavilo, oba jajeta su na kraju, potpuno neoštećena, odstranjena iz njegovog tela kroz anus.

Za sada se samo nagađa kako su se tamo našla, a dečakov otac je za lokalnu stanicu CNN-a rekao da ih je Akmal u poslednje dve godine izlegao ukupno dvadeset.

- Neka od tih jaja sam razbio da vidim šta se nalazi u njima. U jednom se nalazilo samo žumance, a u drugom samo belance - napomenuo je otac i dodao da njegov sin trpi snažne bolove u želucu svaki puta kada dođe do navodnog fenomena.

Portparol bolnice u kojoj se leči dečak, rekao je da je naprosto nemoguće da se jaja formiraju u čovekovom probavnom traktu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Majke mi

    22. februar 2018 | 15:20

    Moj komšija bio u lovu,napao ga vuk a on bez municije..vuk skočio raširenih čeljusti,ovaj mu zavuče ruku kroz usta kroz celo telo,uhati ga za rep,i izvrne kao čarapu.Iz vuka ispadoše 2 jagnjeta još živa,komšija ih uze i donese kući...etoo živa istina

  • Discovery

    22. februar 2018 | 13:30

    Moguće je. Moj komšija prošle godine sneo dve basketare. Eno deca u kraju sva srećna samo pikaju košarku. Posto dolazi proleće svi se nadamo da će treći put biti fudbalska.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA