≫ 

Njegovi testisi su bili teški 32 kg, pa nije mogao da ima seks 9 godina: Sada mu se život promenio iz korena (VIDEO)

Na početku je osećao samo lagano oticanje u testisima, ali su vremenom su oni toliko narasli da više nije mogao da vodi normalan život

  • 7

Den Maurer nije imao seksualni odnos punih devet godina. Razlog tome su njegovi testisi koji su toliko otekli da su teški 32 kilograma, piše Unilad.

Ovaj čovek ne može da ima seks sa svojom ženom, ne može da ide normalno u toalet, da se tušira i slično.

Do 2015. godine, kad se podvrgnuo operaciji koja mu je promenila život, Den se osećao kao "zatvorenik u sopstvenom telu", kako je rekao za TLC.

Imao je najveće testise na svetu (20 puta veće od normalnih): Nije mogao da hoda, radi, ni da ima seks, a sada se sve promenilo (VIDEO)

- S mojim se testisima osećam kao da nosim kuglu i lanac - dodao je tom prilikom.

Na početku je osećao samo lagano oticanje u testisima, ali su vremenom su oni toliko narasli da više nije mogao da vodi normalan život.

Zbog svog stanja ne može da izlazi, da se bavi sportom i da se zabavlja sa prijateljima koje je ranije često viđao.

- Osećaj je kao da vam je neko u testise stavio tri velike kugle za kuglanje i sada morate da ih nosite okolo. Neprestano osećam bol, moja leđa moraju da nose dodatnu težinu i teško se krećem - ispričao je.

Lekari u početku nisu znali o čemu se radi, pa su neki od njih za sve okrivili Denovu prekomjernu težinu. On je odmah počeo da vežba, ali su testisi nastavili da rastu.

Do pomaka je došlo tek kad je na televiziji pogledao emisiju koja je govorila o limfedemu testisa. Shvatio je da je moguće da se i kod njega radi o sličnoj dijagnozi. Kontaktirao je lekara Džoela Gelmana koji je na njemu izveo operaciju koja je trajala čak 14 sati.

- Odlično se osećam. Još uvek moram poraditi na tome da izgubim na kilaži, ali to je nešto sa čim sam se borio ceo život. Hvala što ste mi pomogli da dobijem drugu šansu u životu - napisao je na stranici GoFundMe kampanje u znak zahvalnosti ljudima koji su mu pomogli da sakupi novac za operaciju.

VIDEO: Devojčici od 12 godina odstranjeno 3.5kg kose iz stomaka (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA