≫ 

Šifra "vaginalna eksplozija": Žena je došla u beogradsku bolnicu savijena od bolova, a niko nije mogao da poveruje u ono što je ispričala

Beogradski inspektori prepričali su najbizarnije slučajeve iz prakse

  • 3

Inspektori beogradske policije rešavali su zaista teške slučajeve, zbog koji su dobijali svetska priznanja, ali još pamte i bizarne. Jedan od takvih se vodio pod šifrom "vaginalna eksplozija", kada je ženi iz Lazarevca eksplodirao dezodorans u vagini.

Slučaj se dogodio pre 20 godina tokom perverzne ljubavne predigre.

Dečko, gde si ti pošao? Rus se na plaži nabacivao zgodnim Srpkinjama, a kada mu je naišla supruga, video je sve zvezde (VIDEO)

- Taj slučaj nikada neću zaboraviti. Dobili smo poziv u jednoj beogradskoj ginekološkoj bolnici nalazi se žena kojoj su povređeni reproduktivni organi u ekploziji - objašnjava beogradski inspektor.

Slučaj je zapao dvojici starijih, iskusnih, inspektora, koji su odmah pohitali u bolnicu da uzmu izjave od aktera.

Nesrećna žena je i više nego sarađivala, jer je do detalja objasnila kako se tokom ljubavnog čina dogodila eksplozija.

-Bio je petak veče, suprug i ja smo sedeli i gledali televiziju. Menjali smo kanale i naišli smo na program za odrasle. Samo smo se pogledali i odjednom je počeo da me mazi po nozi - počela je priču povređena žena.

Foto-ilustracija: Profimedia / Stvari o kojima muškarac razmišlja kad prvi put zajedno gledate pornić

- Tokom ljubavnog zanosa menjali smo poze i počeli smo da eksperimentišemo kao par sa ekrana. U jednom trenutku u igru smo uključili i bočicu dezodoransa. Suprug je u toku zanosa počeo da mi gura tamo dole, znate... Osećaj je bio lep i taman na vrhuncu zanosa nešto je puklo! Osetila sam strahovit bol. Čula sam supruga kako viče: "Da li si dobro? Dezodorans je eksplodirao!" Pokušao je da izvuče ostatke boce, ali je bol bio mnogo jak i počela sam da krvarim. Doveo me je do bolnice, gde sam odmah operisana - objasnila je ona.

Sličnu izjavu je dao i njen suprug, a nalaz lekara se poklapao sa tvrdnjama povređene žene jer su u vagini bili delovi lima.

SESTRA NASECKALA KOBASICU

Devedesetih godina u bolnicu su došli muž i žena, gde je snuždena "jača polovina" objašnjavala kako mu je u rektumu zapelo nešto što njegova supruga nije mogla da izvadi.

Naime, muž je isprva ispričao daje slučajno seo na kobasicu, a potom je priznao da mu je žena to ugurala tokom igrice.

Kobasice završile na pogrešnom mestu Foto: Pixabay

- Lekar je gurnuo ruku i izvukao celu čajnu! Kobasicu je ostavio u lekarskoj sobi da bi sutradan na kolegijumu pokazao svoj "ulov". Međutim, pred kolegijum je ustanovio da je kobasica nestala. Ubrzo posle toga sestra je unela tanjir sa naseckanom čajnom i on je sve prećutao - ispričao je sagovornik "Aloa".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA