≫ 

JA SAM NAPALJENA STJUARDESA: Brineta se fotka u lažnoj uniformi i poziva muškarce na seks, koji košta 220 EVRA NA SAT (FOTO)

Ona ističe da radi u hotelima sa pet zvezdica u Londonu i da se prema svojim mušterijama ponaša kao da im je devojka

  • 1

Žena (25) koja se fotografisala u lažnoj uniformi stjuardese Virdžin Atlantika, zarađuje bogatstvo radeći kao poslovna pratnja. Ona po satu od mušterija naplaćuje 220 evra, prenosi The Sun.

Društvene mreže ih obožavaju: Ovo su najseksi stjuardese (FOTO)

Ova žena se reklamira na sajtu "Air Hostess Abbie" gde se svojim potencijalnim mušterijama upućuje vrele poruke.

- Napaljena sam i spremna za vas. Nosiću svoju uniformu za vas. Radim kao stjuardesa. Uglavnom letim do SAD i Kariba, pa imam puno slobodnog vremena za zabavu. I više sam nego srećna što ću obući svoju uniformu prilikom našeg susreta. Ostvariću sve vaše fantazije. Napali me kada mi putnici gledaju u grudi i usku suknju dok im služim pića - napisala je ona.

Ona ističe da radi u hotelima sa pet zvezdica u Londonu i da se prema svojim mušterijama ponaša kao da im je devojka.

Na fotografijama koje su izašle u javnost se vidi brineta u uniformi stjuardese. Njen sako je otkopčan, a iz njega viri brushalter.

Na jednoj fotografiji je napisala: "Virdžin Eirlajns uniforma sa izbačenim grudima", dok na drugoj stoji: "Stjuardesa je spremna i čeka vas".

Foto: AdultWork.com

Ova dama je dobila i više nego pozitivne kritike od svojih mušterija, prenosi The Sun.

U međuvremenu se oglasila i kompanija Virdžin Altantik, koja je potvrdila da se uniforma koju nosi ova mlada dama razlikuje od njhove.

Komentari njenih klijenata pršte od pohvala. Svi ističu da je neverovano lepa i da ima predivno telo, kao i to da su se sa njom odlično proveli.

Više fotografija pogledajte OVDE.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA