Komšije pobesnele zbog glasne komšinice, pa joj ostavile poruku da "stenje kao kobila": Dobili su najbrutalniji odgovor + crtež!

Na sastanku stanara zgrade bi moglo da se pokrene pitanje i kvalitetne izolacije, jer zidovi su, čini se, pretanki

  • 11

Na oglasnoj tabli jedne zgrade u Zagrebu našla se veoma zanimljiva poruka jedne ljute komšinice ili komšije. Ono je očigledno bilo upućeno "preglasnoj" devojci u zgradi.

Molimo komšije koje vežbaju opersko pevanje da smanje nivo buke: Osvanula neobična molba u ulazu (FOTO)

- Ljubazno molimo našu komšinicu da prestane da stenje kao kobila - stoji u poruci koja počinje pristojno, po svim zlatnim pravilima bontona, a završava kao pasivno agresivni izliv besa. Ali nije to sve. Molba je ubrzo dobila odgovor nekog od komšija, i to na latinskom.

“Amor vincit omnia”, citira komšija Vergilijevu “ljubav pobeđuje sve” pa nastavlja: “a i tebi svaki k.... smeta. Mala, udri jače, svi smo uz tebe”, prenosi Jutarnji.hr.

Autor je dodao i malo srce na kraju. Ovakvo “dopisivanje” među komšjama nije retkost, internet je prepun duhovitih i bizarnih prepiski, ali preporuke stručnjaka je da se nesporazumi uvek rešavaju licem u lice.

Na sastanku stanara zgrade bi moglo da se pokrene pitanje i kvalitetne izolacije, jer zidovi su, čini se, pretanki. Znate kako kažu: dobar komšija je zlata vredan. Dok god nije preglasan.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Zivojin

    4. januar 2018 | 17:09

    Ljubomora je bolest.

  • Ja

    5. januar 2018 | 18:31

    Zena iznad mene je toliko urlala da je to nezamislivo.Moja deca su to slusala.Nakon sto sam viknula zavezi kravetino prestala je.

  • Ika...

    5. januar 2018 | 19:20

    Samo napred,GLASNA KOMSINICE..!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA