≫ 

Fotografija ruskog sveštenika zbunila vernike: Kakav je ovo specijalni uređaj iza njegovog uha i da li je on uopšte pop? (FOTO)

Predstavnica Ruske pravoslavne crkve Natalija Rodomanova izjavila je radiju „Govori Moskva“ da čovek na slici nije pripadnik Federalne službe za obezbeđenje

  • 3

Fotografija sa muškarcem u crkvenoj odori i nepoznatim uređajem iza uha na božićnoj liturgiji u Hramu Hrista Spasitelja postala je predmet diskusije. Da li su u pitanju specijalni kanali za vezu?

Fotografija ruskog patrijarha Kirila koji osveštava kompjutere u MUP-u uzburkala je Fejsbuk: Ovo je prava istina o njoj (FOTO)

Predstavnica Ruske pravoslavne crkve Natalija Rodomanova izjavila je radiju „Govori Moskva“ da čovek na slici nije pripadnik Federalne službe za obezbeđenje, kao što su mnogi pomislili, već pripadnik protokola Patrijaršije, prenosi Sputnjik.

Šef pres-službe patrijarha moskovskog i cele Rusije Kirila Aleksandar Volkov rekao je da to nije uređaj za specijalne veze, već radio-prijemnik koji se redovno koristi na bogosluženjima radi unutrašnje koordinacije.

- Sigurno, takvu ušnu garnituru koriste i pripadnici službe bezbednosti, ali to nema nikakve veze sa specijalnim kanalima - rekao je on.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Jeretik

    10. januar 2018 | 12:28

    Ja sumnjao , a oni na direktnoj vezi s bogom . " Izvinjavamo , mlogo se izvinjavamo " ..

  • Hadjiprodan

    11. januar 2018 | 05:51

    Како сте људи наивни,човек на овај начин има директну везу са сбебишњим,наука је напредовала,сада више не мора неко да иде у планине као некада Мојсије и разговара са Свевишњим.

  • Djole

    11. januar 2018 | 19:34

    Боже опрости им

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA