≫ 

Ovo što ludi Rus radi, ne viđa se ni u najluđim snovima! Dok njegovi ortaci spavaju, tutne im krokodila ili pitona u krevet! (VIDEO)

Grupe za zaštitu prava životinja su se žalile policiji tražeći da Moskovljanin bude kažnjen zbog okrutnosti prema ovim životinjama

  • 9

Rus Kizri Zapirov izazvao je oprečne reakcije kada je objavio video u kom su glavne zvezde njegovi drugari. Zapirov je hteo da vidi kakvu reakciju će izazvati kada im, dok spavaju, u krevete ubaci životinje, piše Daily mail.

CEO GRAD BIO U PANICI: Dečak dobio lava za rođendan i bio je najsrećniji dok mu životinja nije POBEGLA (VIDEO)

Video Rusa iz Moskve ima više od milion pregleda. Zapirov je prvo mladog krokodila ubacio u krevet u kom su spavala dvojica mladića. Kada je upalio svetlo i viknuo, jedan je iskočio iz kreveta, dok su šaljivdžija i njegov drugar, koji je sve snimao, urlali od smeha.

 
A post shared by Хиза (@khiza_13) on

Sledećeg drugara je rešio da upozna sa ogromnim burmanskim pitonom. Ovaj u jednom trenutku, stojeći pored vrata, čak uzima papuču, ne bi li valjda izudarao njome zmiju.

 
A post shared by Хиза (@khiza_13) on

U najnovijem videu, u krevet u kom su psvala dvojica drugara ubacio je skoro odraslog lava.

 
A post shared by Хиза (@khiza_13) on

Grupe za zaštitu prava životinja su se žalile policiji tražeći da Moskovljanin bude kažnjen zbog okrutnosti prema ovim životinjama. Zapirov je odgovorio da je životinje pozajmio od druga koji ih trenira i da je bio prisutan tokom snimanja svakog videa da se osigura da se životinjama ništa ne desi.

Policija se ovim povodom još nije oglašavala.

Evo i jednog bonus videa, njegov Instagram profil ih je prepun:

 
A post shared by Хиза (@khiza_13) on

Pogledajte našu priču o "ubicama" psećeg izmeta:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA