Osvojio je 90 miliona evra na lutriji i još nije uzeo novac: Niko ne zna ko je misteriozni dobitnik najveće dobijene nagrade ikada u zemlji

Dobitni listić uplaćen je gradu Loima, na severozapadu Finske, koji ima teknešto više od 16 hiljada stanovnika

  • 11

Nacionalna lutrija Finske saopštila je da još uvek čeka misterioznog dobitnika koji je na Eurodžekpotu u izvlačenju 9. februara osvojio 90 miliona evra, inače najveći osvojeni dobitak u istoriji te zemlje.

Hrvat preko noći postao BOGATAŠ: Osvojio džek-pot od 3,5 miliona evra, tačno zna šta će da radi kada podigne novac!

Dobitni listić uplaćen je gradu Loima, na severozapadu Finske, koji ima tek nešto više od 16 hiljada stanovnika, prenosi Index.hr.

Foto: Profimedia/Cultura RF

Na listiću je odabrana mogućnost "grupnog igranja" u kojoj više igrača može zajednički uplatiti listić, pri čemu dele troškove i eventualni dobitak, a to znači da je moguće i da se ne radi samo o jednom dobitniku.

Kako prilikom uplate nije korišćena "kartica vernosti" finske nacionalne lutrije, identitet igrača još uvek nije poznat.

- Da su igrači članovi našeg programa vernosti, glavni dobitak bio bi automatski uplaćen na njihov tekući račun - ističu su iz finske lutrije.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy, pixabay.com

Sretni igrač ili igrači imaju godinu dana za podizanje dobitka, a to mogu učiniti jedino uz donošenje dobitne potvrde na uvid na blagajni finske lutrije u Helsinkiju.

Ovo je 14. glavni dobitak osvojen u igri Eurodžekpot u Finskoj, a kako bi proslavili najveći dobitak u istoriji svoje zemlje, sledećeg vikenda lutrija organizuje proslavu i vatromet upravo u gradu misterioznih milionera.

- Nadamo se da će vatromet probuditi dobitnike i da će se oni javiti kako bismo svi zajedno popili tradicionalnu kafu koju pijemo sa svim našim dobitnicima. Poznato je kako su Finci među najvećim ljubiteljima kafe na svetu - poručili su iz finske lutrije.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Milivoje vatrogasac

    24. februar 2018 | 13:19

    Izgubio listić pa se obesio

  • Finac

    24. februar 2018 | 10:41

    I neznam čemu žurba. On ima godinu dana da podigne dobitak....i 90 miliona je otišlo na pet dijelova jer je eurojackpot uplaćen kao 1/5

  • Marko cg primorje

    23. februar 2018 | 23:38

    Omg bolje gram srece nego tona pameti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA