Pijani svekar oborio mladu, pa je pred svima ispipao i ljubio: Posle akcije na svadbi, krenuli su morbidni tračevi (VIDEO)

Njegovu je glupost 22. februara zabeležio neko od gostiju na svadbi u Jančengu

  • 3

Često smo u prilici da vidimo snimke sa kineskih venčanje, gde se u najmanju ruku često dešavaju izuzetno neobične, gotovo bizarne situacije. Tako je bilo i ovog puta, kada je mladoženjin otac poljubio mladu.

BIZARNA OPKLADA NA SVADBI: Mladoženjin otac poljubio mladu za 1.300 evra (VIDEO)

On je naime bio pijan, pa je spopao svoju snaju, i to ni manje ni više, nego na venčanju pred svim zvanicama. Devojku je zaskočio i poljubio je pred svima.

Njegovu je glupost 22. februara zabeležio neko od gostiju na svadbi u Jančengu, a ovaj događaj je doveo do toga da se prepričavaju i izmišljaju razni tračevi.

Naime, neki ljudi su izmislili priče da se otac kasnije ubio, odnosno da ga je sin istukao, ali su kineski novinari došli do drugačije informacije.

Ukratko prepričano, porodice nisu od toga napravile toliku dramu koliku bi neko očekivao, dok se napaljeni muškarac sutradan izvinio kada je piće popustilo.

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA