Usred ledenog talasa britanska policija razgleda krovove: Zašto je važno ko ima, a ko nema sneg na krovu? (FOTO)

Nedostatak snega na krovu u ovim ledenim danima kada su i snežne padavine veoma obilne, osim loše izolacije, može da znači da se u tom prostoru gaji marihuana

  • 1

Ledeni talas nazvan "zver sa istoka" okovao je ovih dana i Veliku Britaniju, a iako se činilo da će se zbog toga sve nekako umiriti, izgleda da policija iz Kingsbridža tek sada ima pune ruke posla.

Naime, policija iz ovog grada na svojoj Fejsbuk strani postavila je obaveštenje kojim apeluje na sugrađane da im jave ukoliko negde primete krov bez snega.

Evo kako čišćenje snega može da izazove srčani udar posle samo nekoliko minuta

- Ako budemo dovoljno srećni da u narednih par dana padne još snega i ako neko primeti krov poput ovog, neka nam se javi - stoji u postu.

Iako na prvi pogled izgleda kao šala, ipak nije. Nedostatak snega na krovu u ovim ledenim danima kada su i snežne padavine veoma obilne, osim loše izolacije, može da znači da se u tom prostoru gaji marihuana.

UV lampe koje se koriste za uzgajanje marihuane emituju toplotu, koja u ovom slučaju lako odaje odgajivače.

Policija iz Kingsbridža preuzela je metod koji su već koristile njihove holandske kolege. Naime, pre izvesnog vremena u Holandiji je uhapšeno nekoliko kriminalnih grupa koje su od stanova i kuća pravile mini-fabrike marihuane.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • DARKO 100%

    1. mart 2018 | 22:04

    Kod mog komsije Pere je suv krov,da li to znaci da gaji marihuanu,ne ali znam da susi meso prsuta!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA