≫ 

Jedan detalj na fotografiji u Bakingemskoj palati privukao je više pažnje i od same kraljice (FOTO)

Fotografija princa Harija i Megan Markl, koja se nalazi na stočiću sobe u kojoj kraljica prima uvažene goste iz celog sveta

  • 2

Kraljica Elizabeta nedavno je u Bakingemskoj palati ugostila australijskog diplomatu Džordža Brandisa, a kako to već obično biva, i ovaj susret ovekovečen je fotografisanjem. Ipak, više pažnje od kraljice i njenog gosta, privukao je jedan detalj u pozadini.

>>> Zovu je "pantera" zbog bezobzirnosti: Kraljica Elizabeta ustupa svoju asistentkinju Megan Markl (FOTO)

Kraljica je fotografiju novopečenih mladenaca stavila na posebno mesto - Foto: Guliver/John Stillwell - WPA Pool/Getty Images

Reč je o fotografiji princa Harija i Megan Markl, koja se nalazi na stočiću sobe u kojoj kraljica prima uvažene goste iz celog sveta. Kako su preneli mediji, radi se o fotografiji koju do sada svet nije imao prilike da vidi, a kako se pretpostavlja, nastala je tokom snimanja vereničkih fotki.

Britanski mediji prenose da se na prethodnim fotografijama iz te sobe, moglo videti da je na tom mestu stoji slika kraljičine kćerke princeze Ane i njenog supruga Timotija. Ipak, čini se da je Anina fotka pomerena na drugu stranu stola, a njeno mesto zauzeli su novopečeni mladenci.

VIDEO: Kraljevsko venčanje princa Harija i Megan Markl

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Milan

    31. maj 2018 | 19:31

    ja sam mislio da je crni vibrator koji je verovatno zaboravljen na desnom stolu

  • Ona je uvek samo baka

    31. maj 2018 | 23:04

    Voli baba unuka, šta je tu čudno?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA