Samo je hteo da pomazi lava: Dodirnuo je životinju po leđima i umalo ostao bez ruke (VIDEO)

Zbog nepromišljenog poteza je u samo nekoliko sekundi mogao da ostane bez ruke, jer se lav u trenutku okrenuo ka vozilu i urliknuo, što je preplašilo ostale putnike

  • 2

Primer jednog turiste koji je tokom safarija u Južnoj Africi poželeo da pomazi lava, pokazuje zašto je diranje divljih životinja zaista loša odluka.

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak momka, koji je očigledno zaboravio da nije reč o domaćoj mački, pa je kroz prozor vozila pomazio lava.

>>> Vozio je auto-putem i naleteo na ogromnog lava, većeg nekoliko puta od njegovog auta! (VIDEO)

Grupa prijatelja uživala je u safariju u Južnoj Africi - Printskrin: YouTube/Wildlife Sightings

Zbog nepromišljenog poteza je u samo nekoliko sekundi mogao da ostane bez ruke, jer se lav u trenutku okrenuo ka vozilu i urliknuo, što je preplašilo ostale putnike.

Momak je pokušao da zatvori prozor, ali to mu nije pošlo za rukom, jer se baš u tom momentu zaglavio.

U sledećem trenutku lav je nasrnuo na prozor, a sada već preplašeni i ne tako pametan turista se, brzinom munje sklonio od prozora. Na sreću, uspeo je da zatvori prozor, a njegov nepromišljeni potez, kako je objasnio safari rendžer Nas Smit, mogao je da ima i tragčan kraj.

Razjareni lav srećom nije nikoga napao - Printskrin: YouTube/Wildlife Sightings

Smit je istakao da samo ljudi koji rade u divljini znaju kolika je brzina lava i da je mogao, nepromišljenom momku da otkine ruku u sekundi.

- Lav je bez problema mogao da izvuče tog turistu kroz prozor i da ga ubije na licu mesta, pred svim njegovim prijateljima. Bila je to izuzetno glupa ideja, ali imali su sreće.

Kako je objasnio Smit, da je hteo, lav je mogao da uleti kroz prozor i sve ih ubije.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA