≫ 

Žena koja je "pojela" svog blizanca pre rođenja: Ima dva DNK i krvotoka, leva strana tela joj je veća od desne, a rastu joj i dupli zubi (FOTO) (VIDEO)

Od rođenje na telu ima neobičan beleg, a kada je saznala istinu, šokirala se

  • 5

Dok većina dece mašta o tome da imaju brata ili sestru blizanca, jednoj američkoj pevačici i manekenki se san ostvario kada je saznala da je ona zapravo njen blizanac. Tačnije, ona je "apsorbovala" svog blizanca.

Američka pevačica i model Tejlor Muhl od rođenja ima jedinstveni beleg u obliku različite pigmentacije kože podeljene linijom na sredini njenog stomaka.

Spasio je ogromnog pitona i stavio ga na ramena dok je masa vrištala. Odjednom, zmija je pokazala koliko je smrtno opasna (VIDEO)

Kada je rešila da otkrije zbog čega ima taj neobičan beleg, saznala je nesvakidašnju stvar. Naime, ona je saznala da je jedna od oko 100 ljudi koji imaju retko stanje poznato kao "chimerism", što znači da ima dva seta DNK.

Godinama je pokušavala da sazna od čega "boluje" Printskrin: Instagram

Ovo stanje nastaje kada jedno nerođeno dete apsorbuje ćelije drugog deteta u materici, što dovodi do toga da "preživela" beba uzima neke gene od svog "duha" blizanca, prenosi Independent.

Ovo stanje uglavnom se ne primećuje, ali je Muhl primetila razlike između dve strane njenog tela.

- Sve na levoj strani mog tela veće je od desne strane. U levom delu usta imam dvostruki zub i mnogo osetljivosti i alergije na hranu, lekove, nakit i ugrize insekata - napisala je ona na svom blogu.

Posetila je lekara i saznala da ima redak poremećaj, zbog kojeg ima dva imuna sistema i dva krvotoka.

Ona je jedna od 100 osoba koje imaju ovo retko stanje Printskrin: Instagram

Tako na stomaku ima liniju koja jasno razdvaja različitu boju kože.

Njena majka nije primetila ništa neobično dok je bila u drugom stanju, ali je ovo saznanje rastužilo jer ima osećaj da je izgubila jedno dete.

VIDEO: Dečak čudo: Doktori mu predvideli nekoliko sati, sada ima sedam godina i čeka operaciju koja će mu promeniti život

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Cika Velja

    8. jul 2018 | 19:47

    Mozemo mi da izmisljamo ne znam kakvu naucnu fantastiku za filmove,ali je postojeci zivi svet i dalje nedokuciv i nasoj masti!!!

  • toma

    8. jul 2018 | 23:07

    Mutant

  • Lea

    9. jul 2018 | 21:23

    To se moglo desiti jedino ako su jednojajacni blizanci jer samo oni mogu biti sijamdki. Drugo,takvi blizanci imaju isti DNK.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA