≫ 

Pas nije prestajao da bulji devojci u grudi, a ona će zbog toga završiti u zatvoru: Sve je počelo kad je prošla pored njega

Ono što je izvukla iz gaćica, pokazalo je da je kuče bilo u pravu

  • 1

Britanka Kloi Džons (20) završiće u zatvor jer jedan pas nije prestajao da gleda u njene grudi. I to dok je već i bila u zatvoru.

Za dobar motor potrebni su vam samo WC šolja, fotelja i cipele: Kada se pređe granica dobrog ukusa, dobiju se ovakvi dvotočkaši (FOTO)

Kako su stražari ubrzo shvatili, devojka je pokušala da prokrijumčari u brushalteru "poklon" svom dečku koji je iza rešetaka. Ali dok je prolazila kroz proveru bezbednosti, zaustavio ju je pas koji je obučen za otkrivanje ilegalnih supstanci.

Pas se zaustavio i gledao u njene grudi što je izazvalo reakciju policajke zatvora u Svonziju. Džonsova je posegnula u svoje donje rublje i izvadila omot sa mešavinom slomljenih i zgnječenih 13 Subutex tableta koje se mogu koristiti kao zamena za heroin.

Smrvljene tablete izvukla je iz gaćica Foto: pixabay.com

Tužilac Jan Vrajt je izjavio kako je policajac čiji je pas otkrio drogu primetio da Kloi izgleda poprilično nervozno. On je pustio svog psa da obavi posao, a životinja mu je pokazala kako se nešto sigurno nalazi na području njenih grudi.

Džonsova je tvrdila da su tablete njene i da je zapravo zaboravila da ih izvadi iz donjeg rublja pre nego što je krenula u posetu svom dečku. Ona se izjasnila krivom za unošenje droge u zatvor.

Kloi je priznala i druge zločine Foto: Pixabay.com, MUP

Pre toga je već priznala da je dva puta krala po supermarketima. Ona je "čuvala stražu" dok je njen partner krao torbe sa kolica u trgovini, uključujući jednu od 92-godišnje žene.

Robin Ruč, njen advokat, izjavio je kako je zatvorska kazna bila neizbežna. Rekao je da su ona i njen partner u to doba bili zavisnici o heroin i znajući da se njen partner bori sa odvikavanjem u pritvoru, pokušala je da mu donese Subutex. Osuđena je na ukupno 16 nedelja u ustanovi za prekršaje mlađih punoletnika.

(Telegraf.rs/Večernji list)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Više sa weba

Komentari

  • MrsiMudoje

    28. jun 2018 | 09:56

    Kako sada Donje rublje ? Pa gacice su donje rublje ! Mislim brate ... !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA