≫ 

Marijan ima karte za četvrtfinale u Rusiji, a istog dana se i ženi: Smislio je rešenje koje će razbesneti buduću mladu (FOTO)

On je smislio način kako da ništa ne izgubi

  • 1

Za vreme Svetskog prvenstva u fudbalu ljudi traže različite izgovore kako bi otišli na utakmicu ili da je bar odgledaju na miru. Dok vlada fudbalska groznica, muškarci daju otkaze, uzimaju bolovanje, raskidaju sa devojkama, ali jedan čovek iz Splita je apsolutni pobednik.

Naime, u oglasima na portalu Index osvanula je nesvakidašnja ponuda. Splićanin Marijan ima karte za četvrtfinale Svetskog prvenstva u fudbalu u subotu, ali istog dana se i ženi.

Kolinda u ambasadi SAD u Zagrebu proslavila Dan nezavisnosti: Odlučila se da na prijem ode u havajskoj košulji (FOTO)

Smislio je rešenje za koje nismo sigurno da će se dopasti njegovoj budućoj supruzi.

Karte za četvrtfinale Mundijala u Rusiji Foto: index.hr

Njegov oglas prenosimo u celosti:

- Ljudi, uvalio sam se u probleme i to velike. Odavno sam kupio karte za četvrtfinale Svetskog prvenstva u Rusiji, a u subotu se ženim! Zajedno smo od 2002. godine. Prošli smo skupa zaista sve. Bilo je tu uspona i padova, suza i smeha. Nakon putovanja u Austriju pre 10 godina srce mi je bilo slomljeno, ali naša veza je od tada postala neopisivo snažna. Nekoliko puta me i jako naljutila, ali i dalje sam ostao uz nju. Doduše, ni ja nisam bio najbolji.

Znao sam da se ne pojavim kada me najviše trebala ali ona mi to nije zamerila. Sada se bliži najvažniji dan u istoriji našeg odnosa i ja ga sigurno neću propustiti. Zato tražim nekoga ko bi išao umesto mene. Venčanje je u Splitu u crkvi Svete Porodice u subotu u 17 sati, a buduća žena se zove Ivana. Kada se pojavite recite da ste tu umesto Marijana i da je po novim pravilima FIFA-e dopuštena ta izmena. Sretni mladenci! - napisao je on.

VIDEO: Ruski mladenci će zauvek pamtiti Mundijal i navijače Argentine

VIDEO: Sve što niste znali o reprezentaciji Hrvatske

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Irke

    5. jul 2018 | 14:26

    Ta fora je toliko stara i ponavlja se za svako Svetsko, Evropsko prvenstvo bilo u fudbalu ili kosarci, finalu Lige sampiona ili Kupa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA