≫ 

Uhapšen bludni vođa najozloglašenijeg kulta: Propovedao je islam preko televizije, a njegova banda je ucenjivala i seksualno zlostavljala (FOTO) (VIDEO)

Oktar je propovedao islamsku veru preko televizije, a osobe dovedene u vezu s njim optužene su za formiranje kriminalne bande, prevaru, ucenu i seksualno zlostavljanje

  • 0

Turska policija uhapsila je kontroverznog islamskog propovednika Adnana Oktara i izdala je naloge za hapšenje 234 osobe dovedene u vezu sa njim.

Oktar je propovedao islamsku veru preko televizije, a osobe dovedene u vezu s njim optužene su za formiranje kriminalne bande, prevaru, ucenu i seksualno zlostavljanje, prenosi AP.

Vođa najozloglašenijeg kulta u Turskoj: Ženama ispira mozak i zove ih "mačkicama", a kada žele da odu, ucenjuje ih snimcima orgija (FOTO) (VIDEO)

Oktar je uhapšen u jednoj vili u Istanbulu - Printskrin: yenisafak.com

Anadolija javlja da je operacija hapšenja propovednika i njegovih saučesnika pokrenuta u Istanbulu i još četiri turska grada.

>>> Sveštenik dobio seksi poruku sa nepoznatog broja, a o njegovom odgovoru svi pričaju (FOTO)

Turska televizija "NTV" javila je da je Oktar uhapšen u jednoj vili u Istanbulu.

Regulatorno telo za elektronske medije Turske u februaru je Oktaru naredilo da plati kaznu, a emisije u kojima je on propovedao okružen glamuroznim ženama, koje je zvao "mačkice", su ukinute.

VIDEO: Kako izgleda kada policija upadne na orgiju?

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA