≫ 

Mladunče pande iz Francuske proslavilo prvi rođendan: Preslatka životinja je dobila i specijalnu tortu (VIDEO)

Povodom proslave rođendana pande, ulaz u Zoološki vrt u Bovalu, južno od Pariza, bio je besplatan za sve posetioce koji su rođeni 4. avgusta

  • 2

Prvo mladunče pande rođeno u Francuskoj, Juan Meng, proslavilo je proteklog vikenda prvi rođendan uz tortu napravljenu od bambusa, meda, jabuka, pomorandži, jagoda i limuna. Juan Meng ima oko 30 kilograma i nedavno je počeo da jede bambus, ali i dalje uzima mleko od svoje majke Huan Huan.

Slatka panda pokazala zubiće: Počela da reži i skače na prvu damu Francuske (FOTO) (VIDEO)

Povodom proslave rođendana pande, ulaz u Zoološki vrt u Bovalu, južno od Pariza, bio je besplatan za sve posetioce koji su rođeni 4. avgusta.

Huan Huan je veštački oplođena semenom partnera Juan Džija, a obe pande su u Bovalu na desetogodišnjoj pozajmici iz Kine.

U Evropi džinovske pande trenutno imaju Austrija, Velika Britanija, Belgija, Francuska, Nemačka, Holandija, Španija i Finska.

Prva dama Francuske Brižit Makron, koju smatraju “kumom” pande, nije prisustvovala današnjoj proslavi. Ona je u dva navrata posetila mladunče pande.

Brižit Makron je objavila ime pande na ceremoniji u decembru u Zoološkom vrtu u Bovalu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA